Lunární kalendář na tento týden: Úplněk zesílí emoce

Zábava 21. srpna 2013

Ve středu se držte v pozoru, luna totiž vstupuje do úplňku, což na nás bude mít vliv v podobě podléhání emocím a zvýšenému napětí.

týden 7

Středa 21.8.2013: Měsíc je ve Vodnáři a brzy ráno se přesune do znamení Ryb. Ve 3 hodiny 45 minut nastane úplněk, což s sebou přinese napětí a podléhání emocím. Určitě se vyhněte jednáním s velkými institucemi, zvláště mají-li co do činění se zahraničím.

týden 5

Čtvrtek 22.8.2013: Luna ubývá a prochází Rybami. Napětí včerejšího dne odeznívá, přesto se pořád nedá mluvit o dobré náladě. Den přeje soustředěné práci, nejlépe o samotě.

týden 1

Pátek 23.8.2013 Měsíc ubývá a stále putuje Rybami, odpoledne se pak přesune do Berana. Den přináší pozitivní vibrace a spoustu energie. Pracovně úspěšný den zažijí především manuálně pracující lidé, řemeslníci a sportovci.

týden 3

Sobota 24.8.2013 Luna se nachází ve znamení Berana a ubývá. Tato konstelace přeje objevování neznámého, zvláště pokud se bude dotýkat techniky. Ideální den pro všechny kutily!

týden 4

Neděle 25.8.2013: Měsíc je v ubývající fázi, prochází energickým Beranem a odpoledne se přesune do smyslného Býka. Na dnešek si naplánujte posezení nebo večeři s přáteli a známými. Výborně se pobavíte a ještě se toho spoustu dozvíte.

týden 2

Pondělí 26.8.2013 Luna pluje Býkem a ubývá, což v nás posiluje poživačné a materialistické tendence. Pokud vás čeká nějaké důležité rozhodnutí finančního charakteru, udělejte ho dnes.

týden 6

Úterý 27.8.2013: Měsíc se i dnes zdržuje ve znamení Býka a je v ubývající fázi. Den je ideální pro zahradničení a domácí práce.