Lunární kalendář na tento týden: Radši vyrazte do přírody zasportovat si

Zábava 18. září 2013

Pozor, luna varuje, že v následujících dnech hrozí výbuchy vzteku, konflikty v práci i to, že budete všechno přehánět. Běžte si radši vyčistit hlavu do přírody!

týden 7

Středa 18.9.2013: Měsíc přibývá a prochází Rybami. Den se nese ve znamení podrážděnosti a dlouhých diskusí, které vůbec nic nevyřeší. Na všechno se vykašlete a vyjeďte do přírody!

týden 5

Čtvrtek 19.9.2013: Dnes ve 13 hodin 12 minut nastává úplněk ve znamení Ryb. Vyhněte se jakýmkoli zásadním rozhodnutím, zvláště pokud by mělo jít o právní záležitosti.

týden 1

Pátek 20.9.2013 Luna začala ubývat a prochází znamením Berana. Kroťte svou netrpělivost, jinak si dnes můžete zadělat na pořádný průšvih, zvláště pokud jde o vaše zaměstnání.

týden 3

Sobota 21.9.2013 Měsíc pluje Beranem a ubývá. Dávejte si pozor, abyste se nepřepínali. Dnes inklinujeme k tomu všechno přehánět, což by se mohlo dost ošklivě podepsat na naší fyzické i psychické kondici. Nahromaděný vztek vybijte sportem.

týden 4

Neděle 22.9.2013: Měsíc ubývá a krátce po půlnoci vstoupil do znamení Býka. Po několika dnech rozmrzelosti, nesvárů a zdravotních komplikací konečně přichází čas harmonie a rozumu.

týden 2

Pondělí 23.9.2013 Luna pluje Býkem a je v ubývající fázi. Dnes určitě vyrazte mezi lidi! Nejen že vás potěší setkání se starými známými, navíc tu dostanete nabídku na velmi výhodný obchod.

týden 6

Úterý 24.9.2013: Měsíc prochází Býkem a dopoledne se přesune do Blíženců. Pocítíte potřebu obklopit se lidmi, kterých si vážíte a kteří vás dokážou inspirovat. Den je vhodný pro různá jednání, strany se chtějí dohodnout, a proto snadno přistoupí na kompromis.