Lunární kalendář na tento týden: Trénujte si mozek

Zábava 25. září 2013

Nenechte svou šedou kůru mozkovou zahálet. Luna bude vaší intelektuální aktivitě nakloněna. A mimochodem, kdybyste o víkendu chtěli "zapařit", jen do toho. Luna vzkazuje, že dýchánek bude povedený!

týden 7

Středa 25.9.2013: Měsíc ubývá a putuje znamením Blíženců. Dny jsou teď naplněné harmonií, přejí intelektuální aktivitě a studiu. Dostaví se úspěchy v práci, zvláště pokud se zabýváte zpracováním informací.

týden 5

Čtvrtek 26.9.2013: Luna prochází Blíženci a je v ubývající fázi. Dnešním dnem příjemně proplujete, v jeho závěru by vás ale mohla překvapit negativní zpráva týkající se vaší rodiny.

týden 1

Pátek 27.9.2013 Měsíc prochází Rakem, ubývá a dostává se do napjatého aspektu ke Slunci. Budete náladoví, což záporně ovlivní průběh věcí, na kterých už dlouho pracujete. Dnes nepodepisujte důležité dokumenty!

týden 3

Sobota 28.9.2013 Ubývající luna je stále v Raku. Ovládne vás melancholie, která vám téměř znemožní racionálně přemýšlet. Jste uzavření ve svém privátním světě a nikoho nehodláte pustit dovnitř.

týden 4

Neděle 29.9.2013: Měsíc ubývá a dnes krátce po desáté vstoupil do znamení Lva. Pesimismus včerejšího dne ustupuje a vy dostanete nezvladatelnou chuť pořádně se pobavit. Tak směle do toho!

týden 2

Pondělí 30.9.2013 Luna prochází Lvem a je v ubývající fázi. Čekejte radostnou novinu, která se bude týkat vašich dětí, kariéry nebo vašeho milovaného hobby.

týden 6

Úterý 1.10.2013: Ubývající Měsíc se přesunul do Panny, která s sebou přináší intenzivní zaměření na práci a každodenní povinnosti. Pokud máte problém s některým z kolegů, zkuste si s ním dnes otevřeně promluvit.