Lunární kalendář na tento týden: Neodkládejte práci

Zábava 4. září 2013

Vězte, že hodit práci za hlavu a nechat se přivábit vůní dálav a zábavy vám moc nepomůže. Soustřeďte se spíš na své zdraví, v této oblasti vám luna drží palce.

týden 7

Středa 4.9.2013: Měsíc ubývá a putuje znamením Lva, po poledni se přesune do Panny. Ačkoli vás to dnes potáhne za zábavou, věnujte práci i část volného času. Jak se ukáže, určitý předstih se vám bude moc hodit...

týden 5

Čtvrtek 5.9.2013: Ve 13 hodin 36 minut nastane novoluní ve znamení Panny. Zamyslete se nad svým stylem života, a to hlavně s ohledem na své zdraví. Chcete něco změnit? Třeba přestat kouřit? Udělejte to dnes!

týden 1

Pátek 6.9.2013 Měsíc pluje znamením Panny a přibývá. Dnes se řada z nás bude cítit osaměle a přehlíženě. Zajděte mezi přátele, dobré náladě se někdy musí vyjít naproti!

týden 3

Sobota 7.9.2013 Luna se přehoupla do znamení Vah a je v přibývající fázi. Dnes si určitě udělejte čas na životního partnera, vaše pozornost mu už delší dobu chybí.

týden 4

Neděle 8.9.2013: Měsíc prochází Vahami a přibývá. Zajděte si někam za kulturou. Nejenže budete mít hezký zážitek, ale navíc se seznámíte s velmi zajímavým člověkem.

týden 2

Pondělí 9.9.2013 Luna přibývá a brzy ráno vstoupí do znamení Štíra. Poslechněte svou předtuchu ohledně nekalých plánů svých kolegů a přejděte do protiútoku.

týden 6

Úterý 10.9.2013: Měsíc je stále ve Štíru a v ubývající fázi. Připravte se na nepříjemná jednání se spolupracovníky a s obchodními partnery. Pokud všechno dobře promyslíte a zachováte chladnou hlavu, vítězství je vaše.