Jak udržet vášeň ve vztahu či jak bojovat proti stárnutí se dozvíte na Festivalu Evolution

Zábava 12. dubna 2015

Jak vnést partnerského života špetku vášně? Co to je kontaktní rodičovství a jak si v roli rodiče udržet pocit vyrovnanosti? Co jsou to superpotraviny a jak nám pomáhají?

Na tyto a mnohé další otázky odpoví hosté z řad oborníků, kteří vystoupí ve dnech 17. až 19. dubna 2015 na Výstavišti v pražských Holešovicích v rámci programu Festivalu Evolution.

Partnerské vztahy

Uznávaný sexuolog, tantrický kouč a expert na partnerské vztahy Andrew Barnes představí v rámci své přenášky a workshopu s názvem Rozpalte své vztahy a sexualitu nový životní přístup, který znovu integruje sexuální energii do každodenního života. Tipy na to, jak udržet ve svém životě vášeň přinesou návštěvníkům Markéta Zika Koppová a Jana Mašková Zimolová. Nový pohled na to, kde hledat klíč ke zdravému a živému partnerskému vztahu nabídne také terapeutka Marcela Pešková.

Děti a rodina

„Všechno, co jste kdy chtěli vědět o mateřství a rodičovství, ale báli jste se zeptat,“ zodpoví návštěvníkům festivalu Evolution sestava expertů. Lékaři, pedagogové a další odborníci se zaměří na aktuální témata od bezplenkové metody, fenomén lesních školek, přes správnou výživu, péči o dětské zoubky až po osobní rozvoj dětí. Lucie Hranošová se zaměří na kontaktní rodičovství, Lucie Aujeská na správnou přípravu na mateřství a o řeč bude i tom, jak fungují Lesní školky.

Program a další informace na www.festivalevolution.cz