Máte vlastní eshop? Načerpejte inspiraci na Shopexpu!

Zábava 2. června 2015

Velké konference nejsou jen pro velké eshopy. Pokud jste majitelka či majitel malého internetového obchodu a chcete najít inspiraci u světové špičky, přijeďte 4. a 5. června na konferenci Shopexpo do Ostravy. Učte se od těch největších odborníků z Česka i ze zahraničí, poznejte nejnovější trendy a užijte si dobré jídlo, pití nebo třeba koncert skupin Buty či Mňága a Žďorp.

V inspirativním prostředí haly Gong v Dolní oblasti Vítkovice budete mít možnost zhlédnout přednášky odborníků na ecommerce, marketing, logistiku nebo moderní technologie využívané v internetových obchodech. Další z velkých příležitostí bude osobně si promluvit s odborníky a zeptat se třeba na problémy, které trápí konkrétně vaše podnikání a vaše projekty.

Konference Shopexpo je unikátní díky svému formátu, který pořádající agentury NetDirect a Dark Side představují v Česku vůbec poprvé. Každý návštěvník si může vybrat, která oblast ho nejvíce zajímá, a podle toho si “sestavit” svůj program na míru z paralelně probíhajících akcí. Na své si tak přijdou jak majitelé velkých firem, tak třeba začínající podnikatelé nebo ti, kdo provozují malý eshop s vlastními výrobky nebo produkty.

Vstupenky

Shopexpo je největší konferencí svého druhu ve střední Evropě a přebírá trend, který už se delší dobu objevuje třeba v západní Evropě nebo v Americe - kombinaci velkých přednášek a osobních setkání s experty. Široké zaměření konference dokazuje i zájem o vstupenky. Kapacita vítkovické haly Gong, kde akce proběhne, se rychle plní, vstupenky přesto ještě seženete na adrese www.shopexpo.cz.

Bohatý program

Shopexpo je unikátní nejen rozsahem svého programu, ale i svým formátem, kdy klasickou konferenci kombinuje s kulturní akcí. Pořadatelé se snaží ukázat to nejlepší z blízkého i širokého okolí - pauzy mezi přednáškami tak vyplní koncerty studentů ostravské konzervatoře nebo ochutnávka vín z produkce vinařství v Čejkovicích včetně odborného výkladu. Pouze pro účastníky akce uvaří Beskydský pivovárek v Ostravici 40 hektolitrů speciálního třináctistupňového piva a první den akce zakončí přímo v hlavním sále Gongu koncert skupin Buty a Mňága a Žďorp. Kompletní info o akci včetně detailního programu na oba dny najdete na webu www.shopexpo.cz.