Luštěninový týden: Pohanka se zeleninou a masem
Obilovina pohanka má na naše zdraví pomalu až zázračné účinky - díky obsahu rutinu zpevňuje cévy, pomáhá bojovat s žaludečními obtížemi. celý článek
Obilovina pohanka má na naše zdraví pomalu až zázračné účinky - díky obsahu rutinu zpevňuje cévy, pomáhá bojovat s žaludečními obtížemi. celý článek
Plněné zelné listy si většinou spojíme spíš s masovou náplní. V polském stylu ale maso vytlačila pohanka, a vznikl tak velmi zajímavý pokrm s lehce oříškovou chutí. ... celý článek
Z pohanky nemusíte mít obavy. Tato obilnina pocházející ze Střední Asie má totiž perfektní nutriční složení, které vám zajistí nejen plné břicho, ale hlavně zdraví. celý článek
Tady by nás pochválili milovníci racionální stravy. Když ale ochutnáte tuhle dobrotu sami, uznáte, že si na ní smlsne úplně každý. celý článek