Týden posvícení: Svíčková omáčka s karlovarským knedlíkem
Co hospodyňka, to jiná svíčková. Jedno by však náš národní poklad měl mít společné vždy – nevysušené maso a silnou omáčku, nikoli mdlý odvar. Jak na to? celý článek
Co hospodyňka, to jiná svíčková. Jedno by však náš národní poklad měl mít společné vždy – nevysušené maso a silnou omáčku, nikoli mdlý odvar. Jak na to? celý článek
Od 15. do 31. května probíhá na pražské Letenské pláni sedmý ročník Českého pivního festivalu. V jeho rámci budete mít možnost ochutnat třeba tuto dobrotu! celý článek
Svíčková doplněná whisky, pepřem a worcesterem, to je chuťový sen každého gurmána. A kupodivu ani proces vaření není nijak zvlášť složitý! celý článek
Už máte promyšleno, co budete dnes vařit k obědu? Co takhle zkusit tuto luxusní krmi? celý článek
Med je přírodní bohatství, které nám pomáhá udržovat tělo v kondici bez ohledu na roční období. A ten náš, český, je proslavený i za hranicemi. Uvařte si z něj ... celý článek