Týden posvícení: Domácí uzený bok se smetanovým křenem a znojemskými okurkami
Hřebíček bývá tradičním doprovodem sváteční šunky, ale řekněte sami, nesluší mu to na šťavnatém bůčku také? celý článek
Týden posvícení: Bramborový salát s jablky
Když jsme přemýšleli, jakou přílohu bychom vám doporučili k masu v trojobalu, volba padla na bramborový salát. Ne ovšem na jen tak ledajaký! Přidejte do něj ... celý článek
Týden posvícení: Smažené králičí stehno
Řízky si dá určitě každý rád, ale v králičím provedení jde o daleko zdravější alternativu. celý článek
Rajčatový týden: Vejce zapečená v rajčatech
Máte spoustu rajčat a žádný čas vařit oběd nebo večeři? Máme pro vás originální záchranu. Ruce budete potřebovat jen malou chvilku, a přesto bude výsledek ... celý článek
Rajčatový týden: Pizza s rajčaty a cuketou
Nejen vegetariáni s uspokojením zjistí, jak tuze lahodný pokrm si právě připravili. celý článek
Rajčatový týden: Ternera con tomate (hovězí s rajčaty)
Na rajčatech je kouzelné to, že vyžadují minimum práce a dokážou poskytnout maximální požitek. Navíc s některými potravinami tvoří dokonalá spojení, třeba s ... celý článek
Rajčatový týden: Rajčatové čatní
Když se vám na zahradě urodí kila rajčat, můžete navařit do zásoby omáčky na těstoviny (vydrží v mrazáku i několik měsíců) nebo je zúročit v pyré, marmeládách, ... celý článek
Rajčatový týden: Špagety s boloňskou omáčkou
Rajčata jsou zdravou a nepostradatelnou součástí mnoha jídel, kterým dodávají báječnou chuť a lákavou barvu. Pozvěte je do své kuchyně ještě dnes. celý článek