Houbový týden: Zapečené houby se zeleninou
Jestli váháte nad tím, co připravit dobrého k večeři, tak jste právě narazili na ten nejlepší způsob, jak povečeřet rychle, zdravě a levně. A zároveň účelně ... celý článek
Houbový týden: Žampionové rizoto na víně
Houby, rýže a víno jsou ideální kombinace! celý článek
Houbový týden: Nejrychlejší houbové řízečky
Jste unavení po náročném hledání hnědých hlaviček v lese a chcete si připravit doma něco rychlého k snědku? Řízky z čerstvých hub jsou zaručeně tou nejlepší ... celý článek
Houbový týden: Nejlepší smaženice podle babičky
V jednoduchosti je kouzlo! Vyzkoušejte tedy takovou smaženici, jakou dělávaly naše babičky. Je natolik vynikající, že není potřeba přidávat do ní ... celý článek
Houbový týden: Koláč z lesních hub
Koláč naslano, kterému neodoláte. Vynikající je jak za tepla, tak i za studena a můžete na něj použít jakýkoliv druh hub. celý článek
Týden posvícení: Posvícenské koláče
Rychlé a jednoduché lité buchty či piškoty si nechte na jindy, chystáte-li posvícenskou sešlost, koláče prostě upéct musíte, to se nedá nic dělat! celý článek
Týden posvícení: Svíčková omáčka s karlovarským knedlíkem
Co hospodyňka, to jiná svíčková. Jedno by však náš národní poklad měl mít společné vždy – nevysušené maso a silnou omáčku, nikoli mdlý odvar. Jak na to? celý článek
Týden posvícení: Domácí chléb s jogurtem
Luxusně vypadající bůček, na který jsme vám představili recept včera, si doprovod dobrého chleba opravdu zaslouží. Nebojte se, zase tak moc práce vám jeho upečení ... celý článek
Týden posvícení: Domácí uzený bok se smetanovým křenem a znojemskými okurkami
Hřebíček bývá tradičním doprovodem sváteční šunky, ale řekněte sami, nesluší mu to na šťavnatém bůčku také? celý článek
Týden posvícení: Bramborový salát s jablky
Když jsme přemýšleli, jakou přílohu bychom vám doporučili k masu v trojobalu, volba padla na bramborový salát. Ne ovšem na jen tak ledajaký! Přidejte do něj ... celý článek
Týden posvícení: Smažené králičí stehno
Řízky si dá určitě každý rád, ale v králičím provedení jde o daleko zdravější alternativu. celý článek
Rajčatový týden: Vejce zapečená v rajčatech
Máte spoustu rajčat a žádný čas vařit oběd nebo večeři? Máme pro vás originální záchranu. Ruce budete potřebovat jen malou chvilku, a přesto bude výsledek ... celý článek
Rajčatový týden: Pizza s rajčaty a cuketou
Nejen vegetariáni s uspokojením zjistí, jak tuze lahodný pokrm si právě připravili. celý článek
Rajčatový týden: Ternera con tomate (hovězí s rajčaty)
Na rajčatech je kouzelné to, že vyžadují minimum práce a dokážou poskytnout maximální požitek. Navíc s některými potravinami tvoří dokonalá spojení, třeba s ... celý článek
Rajčatový týden: Rajčatové čatní
Když se vám na zahradě urodí kila rajčat, můžete navařit do zásoby omáčky na těstoviny (vydrží v mrazáku i několik měsíců) nebo je zúročit v pyré, marmeládách, ... celý článek