Lunární kalendář na tento týden: Nestyďte se a ptejte se

Zábava 2. října 2013

Nevíte si s něčím rady? Klidně se někoho optejte, luna vám zaručuje, že za "blbce" tentokrát nebudete. A pozor, víkend bude z hlediska partnerských vztahů dosti emotivní.

týden 7

Středa 2.10.2013: Ubývající Měsíc postupuje znamením Panny. Na pracovní i osobní problémy se najednou umíme povznést a analyzovat je s tolik potřebným odstupem.

týden 5

Čtvrtek 3.10.2013: Luna ubývá a prochází zemským znamením Panny. Pokud potřebujete pomoc nebo radu, nebojte se o ni požádat. Kolem vás je víc dobrých lidí, než byste čekali.

týden 1

Pátek 4.10.2013 Ubývající Měsíc vstoupil dnes brzy ráno do znamení Vah. Tato konstelace sebou přináší radost, optimismus a přátelské naladění. Ovšem pozor na lehkovážnosti! Mohly by mít ošklivé následky, zvláště v oblasti zdraví.

týden 3

Sobota 5.10.2013 Dnes kolem půl třetí ráno nastává novoluní. Hlavně partnerské a přátelské vztahy projdou zatěžkávací zkouškou. Ať už bude výsledek jakýkoli, rozhodně vás to posune dál.

týden 4

Neděle 6.10.2013: Luna prochází Vahami, přibývá a dopoledne se přesune do znamení Štíra. Ke svému okolí dnes přistupujeme emotivněji, než jindy, ale pocity a city naštěstí zůstávají pod kontrolou rozumu.

týden 2

Pondělí 7.10.2013 Přibývající Měsíc pluje znamením Štíra a rozsévá podezíravost a jedovaté poznámky. Kroťte svou ješitnost, ta na lidi ve vašem okolí působí jako červený hadr na býka.

týden 6

Úterý 8.10.2013: Měsíc přibývá, prochází Štírem a po druhé odpoledne se přesune do Střelce. Dnešek je dnem šťastných náhod, a zajímavých setkání s okouzlujícími lidmi.