Lunární kalendář na tento týden: Návrat rodinné harmonie

Zábava 20. března 2013

První dny tohoto týdne věnujte rodině, protože přes víkend vás luna ve znamení Lva nenechá na pokoji. A začátek nového týdne si zpříjemněte třeba masáží.

týden 7

Středa 20.3.2013: Měsíc je v přibývající fázi a prochází Rakem. Dnes se aspoň chvíli věnujte rodinným financím. Máte velkou šanci zjistit, kde vám utíkají peníze.

týden 5

Čtvrtek 21.3.2013: Luna přibývá a prochází znamením Raka, což v nás podnítí touhu trávit čas s rodinou a dětmi. Připravte pro ně malou rodinnou oslavu, budou šťastné a vy taky.

týden 1

Pátek 22.3.2013 Přibývající Měsíc se přesunul do znamení Lva, což dává dobré podmínky pro to, vyniknout. Zkuste si promluvit o svých nápadech se šéfem. Třeba to bude začátek projektu, na kterém si „uděláte“ jméno.

týden 3

Sobota 23.3.2013 Měsíc prochází Lvem a přibývá. To přináší nervozitu do partnerských vztahů. A pozor na konflikty! Neshody by mohly skončit ostrou hádkou před zraky sousedů nebo známých.

týden 4

Neděle 24.3.2013: Luna je stále v přibývající fázi a brzy ráno vstoupila do znamení Panny. Možná pochopíte, že racionální přístup není tím, co se od vás v mezilidských vtazích teď očekává...

týden 2

Pondělí 25.3.2013 Měsíc prochází zemským znamením Panny a přibývá. Dnes se můžete cítit otrávení každodenní rutinou, takže si večer dopřejte nějaký fajn relax – třeba masáž.

týden 6

Úterý 26.3.2013: Luna přibývá a kolem poledního se přehoupne z Panny do Vah. Ráno ještě nebudete v nejlepší kondici, ale odpoledne se situace zcela změní. Do partnerského vztahu se vrátí klid a harmonie.

elektronické předplatné