Lunární kalendář na tento týden: Radši nic neřešte

Zábava 27. března 2013

Větší část následujícího týdne bude naše životy ovlivňovat nervozita, stres a napětí. Proto se pokud možno vyhněte konfrontacím doma i v práci. Začněte si spíš plánovat dovolenou, přece jen už bylo na čase!

týden 7

Středa 27.3.2013: Dnes v 10 hodin 30 minut nastává úplněk ve znamení Vah. Rozhodně se tedy vyhněte diskusím se svým partnerem a podepisování důležitých smluv.

týden 5

Čtvrtek 28.3.2013: Ubývající Měsíc putuje znamením Vah a nás stále ještě ovlivňuje napětí a neshody včerejšího dne. Situace se uklidní až k večeru, kdy se luna přesune do znamení Štíra.

týden 1

Pátek 29.3.2013 Měsíc ubývá a je ve Štíru, což dává sílu pustit se do řešení i velmi komplikovaných problémů. Využijte toho.

týden 3

Sobota 30.3.2013 Luna ubývá a stále putuje znamením Štíra, které nás vede k větší přemýšlivosti. Zkuste tedy popřemýšlet o tom, co vám chybí, zvláště v oblasti citů. Jistě najdete správnou odpověď, a až ji budete mít, obstarejte si to, po čem toužíte.

týden 4

Neděle 31.3.2013: V noci na neděli vstoupí ubývající Měsíc do znamení Střelce. Nastává čas ideální k plánování vzdálenější budoucnosti, ale také čas vyjít mezi lidi a navázat nová přátelství.

týden 2

Pondělí 1.4.2013 Ubývající luna stále putuje znamením Střelce. Pokud máte již nějakou dobu intenzivní pocit, že ve svém životě musíte udělat zásadní změnu, dnešek je pro to jako dělaný. Změna vás posune k pocitu vnitřního štěstí.

týden 6

Úterý 2.4.2013: Ráno se ubývající Měsíc přesunul do znamení Kozoroha, kde se necítí zrovna příjemně. Naše životy ovládne nervozita a útočnost, zvláště opatrní buďte v jednání s kolegy a nadřízenými. Někteří z nich nehrají čistou hru!

elektronické předplatné