Lunární kalendář na tento týden: V pohodě se všemi

Zábava 8. května 2013

V následujícím týdnu budete mít chuť trávit čas s rodinou a přáteli. Co třeba uspořádat malé setkání?

týden 7

Středa 8.5.2013: Měsíc ubývá a po poledni se přehoupne ze znamení Berana do Býka. Den je ideální k řešení záležitostí, které souvisí s financemi a nemovitostmi.

týden 5

Čtvrtek 9.5.2013: Luna je v ubývající fázi a prochází znamením Býka. Dnes budeme mít tendenci užívat si domácího pohodlí a neřešit žádné složité problémy.

týden 1

Pátek 10.5.2013 Dnes ve 2 hodiny 31 minut nastává novoluní ve znamení Býka, což přinese napětí a nervozitu. Budeme přemýšlet o tom, co asi přinesou nadcházející dny, a řada z nás propadne sklíčenosti.

týden 3

Sobota 11.5.2013 Luna je ve znamení Blíženců a přibývá. Naše nálada se zlepší, budeme otevřenější a vstřícnější. Dnešek je ideální pro setkání s přáteli a příbuznými.

týden 4

Neděle 12.5.2013: Měsíc je v přibývající fázi a prochází vzdušným znamením Blíženců. Ačkoli jsme v těchto dnech poněkud roztěkaní, podaří se mnohým z nás dotáhnout do zdárného konce to, na čem pracujeme už několik dlouhých týdnů.

týden 2

Pondělí 13.5.2013 Přibývající luna se před polednem přesune do Raka, kde se „cítí“ moc dobře. Tato konstelace přináší dobrou náladu a pochopení pro potřeby druhých. Pokud možno co největší část dnešního dne věnujte rodině.

týden 6

Úterý 14.5.2013: Měsíc přibývá a putuje Rakem. Dnes pozor na konflikty s mladšími lidmi! Uvědomte si, že to, že jste starší, ještě neznamená, že máte vždy pravdu. Zkuste jízdu mimo zajeté koleje.

elektronické předplatné