Lunární kalendář na tento týden: Vyrazte do společnosti

Zábava 5. června 2013

Tento víkend si užijte pravou nefalšovanou horečku sobotní noci. Jen si raději od nově nabytých známostí neslibujte víc, než byste měla.

týden 7

Středa 5.6.2013: Měsíc ubývá a prochází znamením Býka. Dnešek je ideální pro opravy a úpravy, zvláště pokud se týkají vašeho domu, bytu nebo zahrady. A zkuste masáž šíje! Budete překvapení, jak dobře účinkuje proti stresu.

týden 5

Čtvrtek 6.6.2013: Luna se stále zdržuje ve znamení Býka a postupně ubývá. Zkuste se dnes zamyslet nad svými financemi, možná přijdete na to, kde úplně zbytečně přicházíte o velké peníze.

týden 1

Pátek 7.6.2013 Ubývající Měsíc dnes ráno vstoupí do znamení Blíženců, což v nás podnítí touhu užít si společnosti a navázat nové známosti. Otázkou je, jak dlouho tyhle vztahy vydrží...

týden 3

Sobota 8.6.2013 Dnes v 17 hodin 59 minut nastává nov ve znamení Blíženců. Do našeho života vpadne nervozita a nesoustředěnost, která zapříčiní spoustu zbytečných nedorozumění. Obrňte se trpělivostí.

týden 4

Neděle 9.6.2013: Luna začala přibývat a navečer se přesune z Blíženců do znamení Raka. Dnes ještě přetrvává napětí a špatná nálada včerejšího dne, komplikovat se budou zvláště záležitosti týkající se rodinného života.

týden 2

Pondělí 10.6.2013 Měsíc pluje Rakem a je v přibývající fázi. Emoce začínají dominovat nad rozumem, takže pokud to jde, vyhněte se jakýmkoli zásadním rozhodnutím.

týden 6

Úterý 11.6.2013: Luna přibývá a zdržuje se ve znamení Raka. Pozor! Dnes se k náladovosti přidají i zdravotní problémy související s trávením.