Jestli vás baví příroda a fotky, máme pro vás tip!

Zábava 1. července 2013

Prestižní časopis National Geographic slaví už 125. narozeniny! A v rámci oslav tohoto jubilea probíhá v prostorách nákupního centra Palladium v Praze velká fotografická výstava. Fotografický průřez historií za století a čtvrt navštivte v 1. patře nákupního centra od 1.7. do 31.8.2013. Je to úplně zdarma.

Na vystavených fotografiích ožívají historické mezníky National Geographic Society, i současné aktivity v oblasti dokumentování a ochrany přírody. National Geographic je více než století etalonem špičkové fotografie, také na výstavě v PALLADIU budou zastoupeni její věhlasní kmenoví autoři jako Jodi Cobb, Chris Johns, Bruce Dale a další.

Prostřednictvím fotografií zavede National Geographic diváky mezi papuánské bojovníky i do nehostinné Kalahari mezi Křováky, pod hladinu oceánu i do odlehlé kanadské divočiny, umožní jim pohled do očí šestileté Miss i velkého bílého žraloka.

Podívejte se na svět očima National Geographic, exkluzivního měsíčníku, který přináší strhující pohled do přírodních, technických, kulturních a etnických tajů tohoto světa. Jeho reportáže jsou doprovázeny fotografiemi výjimečné kvality.

Výstavu najdete na adrese nákupní centrum PALLADIUM, náměstí Republiky 1, Praha 1.

Otevřeno denně od 9 do 21 hodin (ne – st) a od 9 do 22 hod (čt – so) – červenec - srpen

Bližší informace najdete na www.palladiumpraha.cz