Lunární kalendář na tento týden: Pozitivní vibrace

Zábava 14. srpna 2013

I když to dnes vypadá na mírnou nervozitu, nenechte si zkazit náladu, zítra a pozítří bude samá pohoda a dobré zprávy. Luna to jistí!

týden 7

Středa 14.8.2013: Měsíc přibývá a prochází znamením Štíra. Den přináší napětí, nervozita se promítne především do partnerských a milostných vztahů. Pozor, aby rozepře neskončily skandálem!

týden 5

Čtvrtek 15.8.2013: Luna roste a tři hodiny po půlnoci vstoupí do Střelce, což s sebou přináší zvýšení zájmu o seberozvoj. Zajděte si ven s některým ze svých dobrých přátel, upřímný, hluboký rozhovor vám otevře nové obzory.

týden 1

Pátek 16.8.2013 Měsíc prochází Střelcem a přibývá. Pozitivní vibrace včerejška ovládnou i dnešní den. Čekejte radostnou zprávu od nadřízeného.

týden 3

Sobota 17.8.2013 Luna přibývá a brzy ráno vstoupila do znamení Kozoroha. Ačkoli dnešek je prodchnutý porozuměním, v hloubi duše vás trápí strach o staršího přítele.

týden 4

Neděle 18.8.2013: Měsíc přibývá a prochází Kozorohem. Den přinese několik podivných situací, o kterých budete ještě dlouho přemýšlet. Tyto zvláštní věci se mohou týkat rodiny vašeho otce nebo nejlepších přátel.

týden 2

Pondělí 19.8.2013 Luna narůstá a brzy ráno vstoupila do znamení Vodnáře. Naše životy ovládne únava, rezignace a určitá otupělost. Pokud je to možné, vyhněte se veřejným vystoupením a schůzím.

týden 6

Úterý 20.8.2013: Měsíc se i dnes nachází ve Vodnáři a přibývá. Přestože asi právě řešíte několik zásadních otázek týkajících se vaší budoucnosti, s rozhodnutím počkejte. Ačkoli si to málokdo uvědomuje, teď mají navrch rozjitřené emoce.