Lunární kalendář na tento týden: Nebuďte tak racionální

Zábava 28. srpna 2013

I přes nervózní středu se na svět začnete dívat realistickýma očima. Možná až moc realistickýma! Jen se nenechte vytočit.

týden 7

Středa 28.8.2013: Měsíc ubývá a krátce po jedné v noci vstoupí do znamení Blíženců. Prožijeme den plný nervozity a zbytečných nedorozumění, které vycházejí z naší nesoustředěnosti.

týden 5

Čtvrtek 29.8.2013: Luna prochází znamením Blíženců a je v ubývající fázi. Máme sklon dívat se na svět příliš vážně a racionálně, což vůbec nesvědčí partnerským a milostným záležitostem.

týden 1

Pátek 30.8.2013 Ubývající Měsíc pluje Blíženci a v půl druhé odpoledne se přesune do znamení Raka. Při řešení rodinných záležitostí se hodně přemáháte a snažíte se za každou cenu udržet dekorum. Ale pozor - potlačené emoce jsou velmi výbušný materiál...

týden 3

Sobota 31.8.2013 Měsíc ubývá a prochází Rakem a tato konstelace v nás posiluje melancholii a touhu po samotě. Využijte toho a zamyslete se, jestli se váš život ubírá tím směrem, kterým chcete.

týden 4

Neděle 1.9.2013: Luna putuje Rakem a ubývá. Dnes vám možná v plné síle dojde, že žijete v zajetí řady hloupých rituálů. Popřemýšlejte, jak byste se jich co nejrychleji zbavili. Určitě něco vymyslíte.

týden 2

Pondělí 2.9.2013 Měsíc se dnes brzy ráno přesunul do znamení Lva, což bude mít příznivý vliv na naše sebevědomí a schopnost zaujmout okolí. Jen pozor na přílišnou teatrálnost.

týden 6

Úterý 3.9.2013: Ubývající luna pluje Lvem a přináší nám jednu absurdní situaci za druhou. Zkuste se těmto drobným karambolům zasmát, uvidíte, že život je vlastně docela vtipná taškařice.