Lunární kalendář na tento týden: Nebuďte malicherná

Zábava 11. září 2013

Ve středu a čtvrtek se na obzoru objeví konflikty. Ještě že nepůjde o žádné "drámo". Tyhle problémy totiž způsobí jenom vaše malichernost.

týden 7

Středa 11.9.2013: Přibývající Měsíc dnes ráno po osmé vstoupí do znamení Střelce. Čekejte den, který bude pro všechny testem tolerance. Chvílemi budete mít pocit, že jsou kolem vás samí mimozemšťané...

týden 5

Čtvrtek 12.9.2013: Luna přibývá a prochází Střelcem. Napětí dnes přeroste v otevřené konflikty, zvláště pokud dojde na diskuse o vaší celkové životní filozofii.

týden 1

Pátek 13.9.2013 Měsíc pluje Střelcem, přibývá a před polednem se přesune do Kozoroha. Situace doma i v práci se uklidní a nakonec se ukáže, že řada konfliktů byla způsobená vaší malicherností.

týden 3

Sobota 14.9.2013 Luna je v přibývající fázi a prochází Kozorohem. Je čas začít myslet na dlouhodobé zabezpečení. Zamyslete se nad svými financemi a připravte si nový investiční plán.

týden 4

Neděle 15.9.2013: Měsíc přibývá, prochází Kozorohem a odpoledne se přesune do Vodnáře. Den přeje všemu, co souvisí s novými technologiemi. Pokud odhodíte zbytečné obavy, můžete si vymožeností užívat i vy. Je to zábava!

týden 2

Pondělí 16.9.2013 Luna prochází Vodnářem a je v přibývající fázi. Dnešek je ve znamení zvláštních zážitků s pozitivním vyústěním... Úspěšný den čeká lidi pracující v charitě, sociálních službách a v letecké dopravě.

týden 6

Úterý 17.9.2013: Měsíc přibývá, prochází Vodnářem a odpoledne se přesune do Ryb. V práci se nedaří, jak byste si představovali, ale to je jedno, nemůže být každý den posvícení. Nepřepínejte síly a věnujte se svým zálibám.