Lenovo PHAB Plus: Dokonalé spojení tabletu a telefonu

Zábava 30. listopadu 2015

Jestli si děláte hlavu z toho, zda si pořídit smartphone s velkým displejem či malý tablet, máme pro vás řešení – phablet Lenovo PHAB Plus!

Lenovo PHAB Plus je inovativní zařízení, které v sobě spojuje to nejlepší z chytrého telefonu i tabletu. Navíc je speciálně zkonstruován tak, aby pohodlně seděl v dlani a dal se ovládat pravou i levou rukou. Svým uživatelkám přináší v tenkém těle 6,8palcový displej s vysokým rozlišením, mimořádný výkon i vybavení pro skvělý zážitek z hudby a filmů. Velký displej umožňuje pohodlnější hraní her, surfování na internetu, pročítání pracovních mailů nebo snadnější používaní nejrůznějších aplikací. Lenovo PHAB Plus je také ideální pro sledování filmů. Díky funkci Voice 360° a samostatnému zvukovému procesoru pro ještě lepší zvukový výstup si vychutnáte extrémně kvalitní zážitek z hudby a filmů.

lenovo nove 1

Jednou z dalších předností nového phabletu jsou také jeho 13Mpx a 5Mpx fotoaparáty, které vyfotí dokonale ostré fotografie i za špatných podmínek bez ohledu na nastavení. Přední fotoaparát navíc umožňuje vytvářet panoramatické snímky, takže vaše selfie budou ještě kreativnější než kdy dřív. Pro okamžité sdílení pořízených fotografií a maximální kontakt s přáteli či rodinou poslouží také vysokorychlostní připojení LTE (4G). Dva sloty na SIM karty vám umožní efektivně oddělit pracovní a soukromý život. Pro ještě větší sladění se svou majitelkou přichází Lenovo PHAB Plus ve třech barevných provedeních. Vybrat si můžete mezi zlatým, stříbrným nebo temně šedým provedením.

Více informací nejen o tomto telefonu najdete na stránkách www.lenovo.cz.