Bible moudrosti našich babiček

Zábava 9. června 2015

Jak to jen ty naše babičky dělají, že jim jde vše tak pěkně od ruky? Byt mají vždycky jako ze škatulky, vše je nablýskané, dokonale urovnané a z kuchyně se neustále line vůně navařených a upečených dobrot. A navíc znají celou řadu praktických triků!

Všechny rady našich i cizích babiček jsme posbíraly a sepsaly do tohoto speciálu časopisu Vlasta – 750 rad a triků našich babiček. Najdete v něm to, co fungovalo a funguje pořád stejně a tak nějak se na to zapomnělo. Není nad léty prověřenou moudrost!

Babiččiny rady vám pomohou využít všechny suroviny beze zbytku. Víte, jak upéct zaručeně nejlepší koláč? Kdy je nejlepší sázet růže, jak odpudit šneky a mít výstavní rajčata? Co platí na žížaly a kam nejlépe postavit skleník?

S babiččinými recepty si můžete vyrobit nejlepší rybízovou marmeládu na světě i zázračný jitrocelový sirup. Chcete mít lesknoucí se kuchyň i nádobí pouze díky sodě a octu? Kromě toho vám poradí, jak budou záclony i utěrky opět bílé. A nezničitelné skvrny zmizí...

Vyzkoušejte babiččiny domácí krémy, pleťové a vlasové masky nebo relaxační koupele. Pronikněte do tajů krásných rukou i nohou. Svou rodinu snadno vyléčíte díky dokonalým receptům na prostředky proti nachlazení, únavě, pocení, bolestem hlavy, zad či kloubů.

Zkrátka tato studnice babiččiny moudrosti vám doma nesmí chybět! Speciál časopisu Vlasta – 750 rad a triků našich babiček – je prodeji od 9. června 2015.

3. dotisk speciálu bude v prodeji na trafikách od 30. 9. nebo si jej lze objednat za cenu 39 Kč + 10 Kč poštovné a balné na telefonu: 225 985 225 nebo emailem na adrese: astrosat@send.cz