Lunární kalendář na tento týden: Jděte do toho!

Zábava 6. listopadu 2013

Nebojte se toho, ať už máte pocit, že musíte změnit něco v práci, vyzkoušet skok padákem, nebo si jít poprvé v životě zatančit salsu, jděte do toho. Luna bude stát po vašem boku!

týden 7

Středa 6.11.2013: Měsíc přibývá a prochází Střelcem. Ačkoli několik uplynulých dní mohlo být emocionálně dost náročných, dnes pocítíte uvolnění, smíření a klid.

týden 5

Čtvrtek 7.11.2013: Luna je v přibývající fázi a proplouvá znamením Kozoroha. Den je ideální k tomu, abyste konečně udělali něco, co už dlouho odkládáte. Čin to bude dost nepopulární, ale velice důležitý. Tak držíme palce!

týden 1

Pátek 8.11.2013 Luna prochází znamením Kozoroha a přibývá. Využijte toho, že vám práce jde pěkně od ruky a trochu si „naddělejte“. Předstih v práci, který si dnes vytvoříte, se vám bude příští týden náramně hodit.

týden 3

Sobota 9.11.2013 Přibývající Měsíc prochází znamením Vodnáře, což v nás vyvolává touhu zažít něco nového a neobvyklého. A vlastně proč ne? Život je třeba prožívat, ne přežívat!

týden 4

Neděle 10.11.2013: Přibývající luna i dnes pluje Vodnářem a tato konstelace podporuje to, co je v nás nekonvenčního a rebelského. Vaše „protestní“ naladění může přinést rozepře s lidmi, které mají formální autoritu, ale to je vám teď srdečně jedno. To poslední, o čem teď přemýšlíte, jsou následky.

týden 2

Pondělí 11.11.2013Dnes brzy ráno vstoupil přibývající Měsíc do znamení Ryb. Využijte zvýšené citlivosti v emocionální oblasti a pečlivě naslouchejte svým nejbližším. Dozvíte se spoustu důležitého.

týden 6

Úterý 12.11.2013:Luna stále přibývá a prochází znamením Ryb. Den je jako stvořený pro krásné chvíle s milovanou osobou.