Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. 4x denně čerstvě upečené pečivo a zavezené na naše prodejny. Poctivé pekařské řemeslo jako za časů našich dědů a pradědů. To vše ve stručnosti charakterizuje Pekárnu Kabát, rodinnou firmu působící na trhu již více než dvacet let.
Naší hlavní snahou v Pekárně Kabát je ručně vyrábět to nejkvalitnější pečivo z prvotřídních českých surovin od českých výrobců a českých farmářů. Pečivo v Pekárně Kabát vyrábíme bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Navazujeme na tradice a zručnost českých pekařských mistrů a při ruční výrobě pečiva používáme osvědčené staré české receptury.
Nicméně také chceme, aby se u nás zákazníci učili rozeznávat kvalitní pekařské výrobky od těch nekvalitních a aby uměli poznat nepoctivé náhražkové suroviny od těch poctivých. Jinými slovy aby si uměli za své peníze vybrat kvalitu a nenechali se ošidit nekvalitním výrobkem. Pečivo Pekárny Kabát nenajdete v žádném supermarketu, ale pouze v síti našich malých prodejen, které jsou rozmístěny po celé Praze.
Pekárna Kabát se snaží udržovat pro vás i pro další generace tradiční poctivé pekařské řemeslo a českou pekařskou řemeslnou zručnost. Klademe důraz na to, abychom naše pečivo vyráběli podle klasických českých pekařských postupů. A ono to jde – stačí používat poctivé suroviny bez chemie a vsadit na tradiční českou ruční výrobu.
- Více informací najdete na www.pekarnakabat.cz