Už víte, jak se rozloučíte s prázdninami a létem?

Zábava 26. 8. 2014

Pokud ne, máme pro vás opět pár tipů, jak si užít volné chvíle.

8. Chuťovka na závěr - i pro děti!

tipy pro volný čas

Škola vaření Chefparade pořádá již 4. ročník festivalu Foodparade, který se koná 6. a 7. 9. 2014 opět v krásných zahradách pražského zámku Troja. Návštěvníci ochutnají degustační menu nejlepších pražských restaurací, delikatesy z celého světa, výborná vína, skvělou kávu i lahodné pivo.

A pozor, ani děti se tu nebudou nudit! Dětský koutek bude krásně ozdobený barevnými balonky a bude otevřen v sobotu od 11:00 do 20:00, v neděli od 11:00 do 19:00. Na děti čeká zkušený dozor, mohou zde pobýt neomezeně, bude ohrazen a celý pobyt i program je pro děti zdarma. K dispozici bude i přebalovací koutek, dětské židličky na krmení i mikrovlnná trouba k ohřátí dětské výživy. Anglicky a nově i německy mluvící děti jsou také vítány!

A jaký konkrétní program na děti čeká? Kurz vaření zdravé výživy (např. podle Jamie Olivera a Food Revolution Day) 3x denně zdarma po předchozí registraci, celodenně malování na obličej a balonková dílna, kurzy bubnování, malování na sklo, kreativní dílny a pro ty nejmenší a sportovně založené skákací hrad a pro všechny oblíbené skákání v pytli, u kterého se pobaví vždy i přihlížející obecenstvo.