Naučte se s Chefparade vařit jako Řekové

Zábava 9. října 2014

Přijďte si užít takový řecký večer s vyprávěním o tamější kultuře, zvycích a stolování a přeneste se alespoň duchem do slunného Řecka.

Luboš Rychvalský strávil téměř půlroku na řeckém ostrově Korfu, takže s jeho návratem pro vás máme i zbrusu nové menu. Řecká kuchyně je známá svou osobitostí a znamenitou chutí.

Menu:

Tzatziki (τζατζίκι) božská kombinace okurky, jogurtu, česneku a olivového oleje

Garides Saganaki (Γαρίδες σαγανάκι) krevety s rajčaty, ouzem a feta sýrem

Stifado (Στιφάδο) dušené hovězí nebo telecí maso na víně a tomatech se šalotkami

Baklawa (μπακλαβά) křupavá, omamně sladká, mandlová, neodolatelná

Informace najdete ZDE