Lektor: Olga Pavlíková
Téma: Thajská kuchyně na vyšší úrovni
PROČ ZVOLIT TENTO KURZ VAŘENÍ?
Thajská kuchyně je hotová exploze barev a chutí. Snad žádná jiná kuchyně není tak aromatická, přitom tak lehká. Základy možná již znáte, na tomto kurzu si je nejen připomenete, ale postoupíte dál...
Kurzy vaření s Gurmetem
zdroj: Vlasta.cz
Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat (nejen) toto menu:
• Tom kha kung – kokosová polévka s krevetami • Yum wun sen – pikantní salát ze skleněných nudlí • Massaman karí – jemné massaman karí s kuřecím masem • Khao pad kaeng kiew wan – restovaná jasmínová rýže na zeleném karí s kuřecím masem a krevetami • Kluay buad chee – banán v kokosovém mléce
Kdy: 25. listopadu od 16.00 hodin.
Kde: Chefparade Studio Žižkov, Husitská 56, Praha 3.
Spoustu surovin na přípravu (i exotických) kuchyní seženete na www.chefshop.cz.
Věnujte tento kurz vaření
Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.