Uzený losos s česnekem
Losos míváme sice často spojený spíše s medem a koprem, ale vězte, že i spojení s česnekem mu náramně svědčí! celý článek
Losos míváme sice často spojený spíše s medem a koprem, ale vězte, že i spojení s česnekem mu náramně svědčí! celý článek
Většinu z nás silná káva staví po ránu na nohy, v průběhu dne zase zahání pracovní únavu. Málokdy však máme možnost ocenit její chuťové vlastnosti přímo v jídle. ... celý článek
S chřestem zaperlíte po celý rok a navíc v kombinaci s lahodným lososem. celý článek
Bylinkovou zahrádku má dneska kdekdo, často na balkoně nebo jen tak, za oknem. Není totiž nic lahodnějšího než ochutit si jídlo čerstvě nasekanou pažitkou, ... celý článek
Jíme i očima, to je jasná věc. Proto jsme pro vás připravili recept, který vám bude nejen chutnat, ale budou lahodit i vašemu oku. celý článek
Losos se už nadobro vrátil do českých kuchyní. Zkuste ho tentokrát nadívaného, uvidíte, že to vaši strávníci ocení. celý článek
K lososu nesedí výborně jenom kopr, ale i špenát. To víte, zelená jako zelená :-) celý článek
Tatarák je v naší kotlině poměrně oblíbeným jídlem, ale spíše z hovězího masa. Vyzkoušejte v teplých dnech jeho odlehčenou variantu z lososa a čerstvého chřestu. celý článek
Zdá se vám kombinace lososa a kaviáru zvláštní? Pak ale vězte, že je velmi chutná. Určitě se nebojte tento recept vyzkoušet! celý článek
Na jihu Evropy nehraje prim kapr tak jako u nás, ale ryba na stole zůstává. Ono taky, kdo by si nedal takového marinovaného lososa, že? celý článek
Jestli se bojíte dát si "tatarák" z hovězího kvůli potenciálním tasemnicím, tohle by pro vás mohla být dobrá alternativa. celý článek
Chcete šetřit čas i energie, a přitom se skvěle najíst? Pak využijte unikátní vlastnosti léty prověřené elektrické pečicí mísy remoska. Nebudete litovat. celý článek