Uzená kotleta na grilu
Blíží se léto, a tak není od věci osvěžit si základy grilování. Třeba s touto vynikající kotletkou. celý článek
Blíží se léto, a tak není od věci osvěžit si základy grilování. Třeba s touto vynikající kotletkou. celý článek
Tahle lehčí, avšak neméně chutná varianta karbanátků udělá i z obyčejného oběda zážitek. Jen pozor na chilli! celý článek
Vyškrtnutí tučného a červeného masa z jídelníčku má více výhod, než byste čekali. celý článek
Možná si tenhle recept schováte až na neděli, ale kdo říká, že se přes týden nemá pořádně večeřet? A když toho dneska uděláte víc, na neděli zbude. celý článek
Ze samých dobrých věcí vyjde věc vynikající - tak se dá shrnout tahle varianta vepřové panenky. celý článek
Maso se nenakládá jen před grilováním a pečením, můžete si ho klidně nejdřív tepelně upravit a pak naložit. A když se "vynaloží", rovnou si na něm pochutnáte. celý článek
"Tláču" si většinou kupujeme v obchodě. Proč si ji ale nezkusit udělat sami poctivě doma? celý článek
Správně rozvržená vegetariánská strava může splňovat veškeré vaše výživové potřeby, ale být vegetariánem znamená víc než jen pouhé odstranění masa z jídelníčku. celý článek
Panenka je tak jemné masíčko, že s ním skoro nic nezkazíte. Zkuste ho v kombinaci s čerstvým ovocem. Místo švestek můžou být i blumy. celý článek
Tohle asi bude chutnat každému, protože nám smažené "karboše" připomenou, co určitě vařila máma nebo babička. A fakt jsou pořád dobré. celý článek
Pokud jste vegetariáni nebo vám maso jednoduše nejede, pak si tuto dietu asi nezamilujete. Masoví fajnšmekři po ní ale skočí všemi deseti. Každodenní přísun masa ... celý článek
Sekaná patří k nejoblíbenějším českým jídlům, a když ji vyfutrujete kapustou, bude to ještě větší klasika. celý článek