Německá vinná klobása se zelím
Německá záliba v zelí je pověstná. Není se proto čemu divit, že je nedílnou součástí štědrovečerního hodování! K vinné klobásce se totiž náramně hodí a ještě je ... celý článek
Německá záliba v zelí je pověstná. Není se proto čemu divit, že je nedílnou součástí štědrovečerního hodování! K vinné klobásce se totiž náramně hodí a ještě je ... celý článek
Možná si tenhle recept schováte až na neděli, ale kdo říká, že se přes týden nemá pořádně večeřet? A když toho dneska uděláte víc, na neděli zbude. celý článek
Tohle asi bude chutnat každému, protože nám smažené "karboše" připomenou, co určitě vařila máma nebo babička. A fakt jsou pořád dobré. celý článek
Ani teplo, ani zima, jednou sněží a pak je 10 stupňů nad nulou. V takovém bláznivém počasí dostává náš organismus pořádně zabrat. Jak posílit jeho obranyschopnost? celý článek
Kysané zelí a kyselé rybičky jsou ideální kombinací pro pokrm, který vám bude nejen chutnat, ale v parném létě vás příjemně osvěží. celý článek
Koriandr je v indické kuchyni jednou z nejpoužívanějších bylinek. Když k němu přidáte tradiční indickou kurkumu, máte na stole nefalšovanou chuť Bollywoodu. celý článek
Stále ještě nevíte, co dnes uvařit? Tak tímhle určitě zabodujete! celý článek
Plněné zelné listy si většinou spojíme spíš s masovou náplní. V polském stylu ale maso vytlačila pohanka, a vznikl tak velmi zajímavý pokrm s lehce oříškovou chutí. ... celý článek
Abychom vám nedoporučovali v rámci svatomartinského hodování samé kalorické bomby, máme tu pro vás i jeden tip na zdravý salát. Jak jinak než se zelím! celý článek
Zelí je na tvorbu různých roládek a závitků ideální základ. Zkuste to tentokrát netradičně se zelím červeným. celý článek
Uzeninka a zelí k sobě pasují od nepaměti. Zkuste si zelí udělat sami trošku ostřejší, než bývá zvykem, s nádechem asijské kuchyně. celý článek
Košťálová zelenina k české kuchyni patří. Dá se konzumovat jako tradiční výtečná příloha k masu nebo ve formě plněných závitků, pikantních salátů, polévek a ... celý článek