Kdo šetří, má za tři: Pár praktických tipů
Tohle přísloví jistě dobře znáte. A obzvlášť poslední dobou platí. Vždyť náklady za elektřinu, plyn, vodné a stočné jsou každý rok o něco vyšší. Je třeba hledat ... celý článek
Opilé dámičky: Desert doslova k nakousnutí
Dámičky jsou k nakousnutí, jedná se zkrátka o desert ideální k odpolední kávičce. celý článek
Sushi z lososa: Ideální způsob, jak začít s japonskou kuchyní
Jestli se necítíte na "divočiny" z nejrůznějších syrových ryb, vsaďte na lososa. Ten do našich krajin historicky patří a jako začátek je to určitě dobrá volba, jak ... celý článek
Těstoviny s masovou omáčkou
Jednoduché recepty italské kuchyně nikdy nezklamou. Co takhle si tento recept udělat k nedělnímu obědu? celý článek
Velikonoce jinak: Bioberánek
Blíží se velikonoční svátky hýřící barvami a chutěmi jara. Svátky, kdy se schází rodina i s přáteli a společně je oslavují. Přesuňte slavnostní atmosféru ... celý článek
Vaječná tlačenka: Vynikající náhrada té masové
Pokud vám z nějakého důvodu nechutná klasická masová, udělejte si ji z vajec. Ostatně, jsou přeci Velikonoce! celý článek
Znáte velikonoční opilá vejce?
Velikonoce a alkohol k sobě neodmyslitelně patří. Pokud ale i o svátcích odmítáte konzumaci tekutého "špiritu", můžete si svoji dávku splnit jedním či dvěma vejci. celý článek
Velikonoce trochu jinak: Mazanec z remosky
Když si přípravu mazance zjednodušíte použitím remosky, bude hotov raz dva! celý článek
Připravte si ke svátečnímu obědu nadívané kuřátko
Znáte někoho, kdo nemá rád kuřecí maso? Těžko. Bohužel dnes není vůbec jednoduché sehnat kuře s typickou nažloutlou barvou svaloviny a pevnou strukturou. Pečlivě ... celý článek
Koprová omáčka s vařeným hovězím
Kdybychom vybírali nejneoblíbenější jídlo mezi dětmi, "koprovka" by se určitě umístila na čelních pozicích. Na druhou stranu, většina dospělých si na ní pochutná. ... celý článek
Poctivá domácí tlačenka
"Tláču" si většinou kupujeme v obchodě. Proč si ji ale nezkusit udělat sami poctivě doma? celý článek
PRVNÍ DEN roku 2019: Vyprošťovák k nezaplacení
Pokud jste to včera trochu přepískli, čočka s uzeným vás zaručeně postaví na nohy. A čím to zapít? Samozřejmě vychlazeným pivem! celý článek
POSLEDNÍ DEN roku 2018: Připijte si na zdraví
Poslední den roku je nutné pořádně oslavit. Připravte si senzační jednohubky a jako přípitek šampaňské. Krásný nový rok 2019! celý článek
Amaretto hrušky na kokosové pusince
Možná že si už chcete od cukroví a sladkého odpočinout... ale možná taky ne. A právě pro ten případ tu pro vás máme tip na tento recept. celý článek
Pečená sýrová jablíčka
Jaro se blíží mílovými kroky, oslavte jeho budoucí příchod s těmito vynikajícími jablíčky doplněnými variací sýrů. celý článek