PĚT ODLEHČENÝCH DNÍ: prsíčka na thajský způsob
Kuřecí prsíčka můžete upravit na x způsobů. Dnes je zkuste po thajsku s červenou rýží, trocha exotiky neuškodí. celý článek
PĚT ODLEHČENÝCH DNÍ: nejlepší je rizoto
Rizoto je vděčné jídlo. A kromě všech ingrediencí je důležitý i strouhaný sýr, který dodá pokrmu ty správné grády. celý článek
PĚT ODLEHČENÝCH DNÍ: arabský chléb vám zachutná
Chcete si připravit rychlou a chutnou večeři? Pak sáhněte po arabském chlebu. S náplní můžete skvěle improvizovat. celý článek
PĚT ODLEHČENÝCH DNÍ: co třeba rajčata s jáhlami?
Rajčatové košíčky plněné jáhlovou směsí vypadají na talíři přímo božsky. A taky tak chutnají. celý článek
PĚT ODLEHČENÝCH DNÍ: tak si dáme čínu
Je načase trochu ubrat a po náporu vánočních dobrot přejít k lehké stravě. Salát z rýžových nudlí se zeleninou vaše chuťové pohárky nezklame. celý článek
POSLEDNÍ TÝDEN ROKU 2012: sladké sváteční odpoledne
Včera jsme se osvěžili mojitem, dneska se po dlouhé procházce v sychravém počasí můžeme naopak zahřát. Sušenky Manos a pravá irská káva jsou to pravé ořechové pro ... celý článek
POSLEDNÍ TÝDEN ROKU 2012: osvěžte se mojitem
Připravte si skvělé mojito, a když vám zachutná, můžete si s ním připít i o silvestrovské půlnoci. celý článek
Jak vykouzlit neodolatelný účes pro každý večírek
Dívat se na vlasovou kouzelnici značky Nivea Sally Brooks v akci, je jako sledovat klavírního virtuosa – ruce se jí jen míhají, ovšem ne na klávesách, ale na ... celý článek
POSLEDNÍ TÝDEN ROKU 2012: co říkáte na vegetariánskou večeři?
Máte pocit, že vánočního "obžerství" už bylo dost? Pak si dejte lehce stravitelný vegetariánský koláč. celý článek
POSLEDNÍ TÝDEN ROKU 2012: uvařte si kapra načerno
Pokud štědrovečerní smažený kapr plně neuspokojil vaše chutě na rybí maso a pár čerstvých porcí ještě zbylo, uvařte si kapra trochu jinak, třeba načerno. Je to ... celý článek
Názor: Generál v sukních aneb když vojsku velí ženská
Jsem přesvědčená o tom, že lidé by měli dělat to, pro co mají vlohy a úměrně důležitosti onoho povolání i vzdělání a zkušenosti. celý článek
SLADKÝ TÝDEN: krupičkové bonbónky určitě neznáte
Dětská krupička nemusí být jen součástí oblíbené kaše, ale můžete ji použít i jako náplň do bonbónů. V kombinaci se sušenými datlemi a vlašskými ořechy chutná ... celý článek
SLADKÝ TÝDEN: nadýchaná šlehačková roláda ozdobí stůl
A máme pro vás další roládu, tentokrát pečenou, a přitom krásně nadýchanou. S miniaturními perličkami... celý článek
SLADKÝ TÝDEN: kremrole budou chutnat trochu jinak
Máte chuť na trubičky se šlehačkou? Příprava je trochu pracná, ale výsledek stojí za to. celý článek
SLADKÝ TÝDEN: zázvorová roláda, kterou určitě nespálíte
Nepečená roláda je vděčnou sladkostí. Na podnose se skvěle vyjímá a její příprava nezabere moc času. A hlavně ji nemůžete spálit! celý článek