TÝDEN AROMATICKÝCH JÍDEL: červená řepa v kombinaci s kozím sýrem chutná znamenitě
Červená řepa, ať už nakládaná, pečená, nebo syrová, se poslední dobou těší velké oblibě. Je to prostě lahůdka, která ozvláštní kdejaký tradiční recept. celý článek
TÝDEN AROMATICKÝCH JÍDEL: ochutnejte kuřecí řízky na chřestu
S chřestem má spousta jedlíků problémy. Je to specifická zelenina, která nejde pod vousy každému. Ale když ji milujete, není co řešit. celý článek
Domácí pohodička, a nejen v posteli
„Řekni mi, co jíš, a já ti řeknu, kdo jsi.“ Znáte? A co třeba takhle: „Řekni mi, v čem spíš, a já ti řeknu, jestli chci spát s tebou.“ celý článek
TÝDEN AROMATICKÝCH JÍDEL: k olivám se musíte "projíst"
Některá jídla většině lidí na první dobrou nejedou, ale časem si k nim dokážou najít cestu. Typickým příkladem jsou ryby i olivy. celý článek
Plesová sezona: velká večerní úměrně k věku
A jsme zase na plese. Protentokrát nebudeme vymýšlet žádné extravagance a vybereme si rovnou velké večerní. Takové, ve kterých se budeme cítit sexy a přitom i ... celý článek
ZELENINOVÝ TÝDEN: trocha Indie nikoho nezabije
Zelné placky jsou vděčnou večeří po příjemné víkendové procházce. Tak si na nich pochutnejte. celý článek
ZELENINOVÝ TÝDEN: polévka je grunt!
Jestli teplou zeleninu pro zapřisáhlé odpůrce, pak jedině v polévce. Tak směle do toho... celý článek
ZELENINOVÝ TÝDEN: nebojte se kapusty
Zelenina, kterou miluje jen málokdo? Samozřejmě kapusta. A přitom je tak lahodná. Stačí ochutnat... celý článek
ZELENINOVÝ TÝDEN: což takhle dát si špenát?
I Pepek námořník věděl, co je dobré. Jeden náš kamarád měl podobná předloktí, s oblibou jsme mu zpívali podle Petra Nagye: "Sám s nohami na stole..." celý článek
ZELENINOVÝ TÝDEN: rýže stokrát jinak
Rýže se zeleninou by měla být součástí každého zdravého jídelníčku. Není nic dietnějšího... celý článek
ZELENINOVÝ TÝDEN: dáte si páj ze sladkých brambor?
O tom, že je čerstvá zelenina zdravá, pochybuje málokdo. Ale že je taky chutná i po tepelné úpravě, o tom se musí přesvědčit každý sám. celý článek
STEAKOVÝ TÝDEN: ryby jsou ohromně zdravé
Rybí maso by nemělo ve vašem jídelníčku chybět. A takový steak z tuňáka, doplněný zdravou zeleninkou, to je hotový kulinářský zázrak. celý článek
STEAKOVÝ TÝDEN: uzený steak s "vokem z vola"
Uzené maso stačí jen prohřát spolu s omáčkou a dobrota je na stole. Nezbytná volská oka dodají pokrmu ten správný šmak. celý článek
STEAKOVÝ TÝDEN: dáte si mladé roštěnky z Vídně?
Kdo by odolal super mladým roštěnkám... A ještě k tomu z Vídně! Dejte si do nosu. celý článek
STEAKOVÝ TÝDEN: kus pořádné "flákoty"
Pěkně vypečený biftek zalahodí nejen oku, ale především vašim mlsným jazýčkům. A pokud si ho chcete vychutnat se vší parádou, dejte si ho jen se zeleninovou oblohou. celý článek