Ukažte Ježíškovi, jaké hodinky byste si pod stromeček přála
S Ježíšky v lidské podobě je to někdy těžké. Nejlíp abyste je vzala za ruku a odvedla přímo do obchodu, kde prodávají váš kýžený dárek. Tak se nestyďte, a jestli ... celý článek
SLADKÝ TÝDEN: hruštičky z listového těsta
Že je sezona sladkých hrušek v tahu? Nevadí, můžete si je jednoduše upéct, možná vám zachutnají víc než ty z vaší zahrádky. celý článek
SLADKÝ TÝDEN: začínáme lízátky z ořechů
Originální lízátka z ořechů obalená karamelem budou chutnat i dospělým členům rodiny. Koneckonců, můžete to sami vyzkoušet. celý článek
CUKROVÝ TÝDEN: košíčky plněné šlehačkou
A máme tady super recept pro nadšené čokoholiky - košíčky z té nejlahodnější čokolády. Jejich nadýchaná šlehačková náplň vás dostane. celý článek
CUKROVÝ TÝDEN: řezy Makové panenky
Nejsou příliš pracné a můžete si je užívat po celý rok. Nejde totiž v zásadě jen o vánoční cukroví. celý článek
CUKROVÝ TÝDEN: ke stromečku patří zvoneček
Medovými zvonečky s perličkami můžete obdarovat i svoje nejbližší. Vypadají úžasně a jsou stejně tak dobré. celý článek
CUKROVÝ TÝDEN: co takhle dát si roládu?
I roláda patří na sváteční stůl. Spolu s drobným cukrovím vypadá na podnose více než efektně a navíc skvěle chutná. celý článek
CUKROVÝ TÝDEN: košíčky s opilou višní
Miniaturní košíčky s višní, pálenkou a lahodnou čokoládovou polevou budou bombastickou tečkou za vaší štědrovečerní náloží dobrot. celý článek
CUKROVÝ TÝDEN: hvězdičky pro sváteční stůl
Sladké hvězdičky k Vánocům patří. Upečte si proto alespoň dvě várky, protože po těchhle mandlových se hned zapráší. celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: daněk, tentokrát s omáčkou z třešní
Daňčí hřbet je oblíbenou pochoutkou všech milovníků zvěřiny. Proto vám přinášíme další zajímavý tip na jeho úpravu. Dobrou chuť! celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: pěkný kanec na jalovčinkách
Ano, opravdu se jim tak říká. Nejde o mladé kravky, ale o plody jalovce, bez kterého se úprava zvěřiny obejde jen velmi zřídka. celý článek
Nebezpečná krása:Štíhlá jako Twiggy, opilá jako Dán
Ani gram tuku navíc, a za odměnu si dát místo dortíku dvě deci merlotu. Nebo taky víc. To zavání velkým průšvihem, jak přiznává autorka tohohle článku. celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: srnčí s exotickým aroma
Šťáva z pomerančů a zvěřina? A proč by ne, nebuďte tak konzervativní. V kuchyni je třeba občas experimentovat, jinak by to byla jedna velká nuda. celý článek
Copak bude mít na sobě Tereza Maxová letos?
Spousta věcí se Tereze Maxové nedá upřít. Třeba že vypadá pořád dobře a že to s dobrodiním myslí fakt vážně. Rok se s rokem sešel a dneska večer v Obecním domě zas ... celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: hřbet z mladého srnce
Možná vám některé recepty připadají náročnější na čas, energii i kuchařské umění, ale dá se to zvládnout. Výsledek za tu námahu stojí. celý článek