CUKROVÝ TÝDEN: hvězdičky pro sváteční stůl
Sladké hvězdičky k Vánocům patří. Upečte si proto alespoň dvě várky, protože po těchhle mandlových se hned zapráší. celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: daněk, tentokrát s omáčkou z třešní
Daňčí hřbet je oblíbenou pochoutkou všech milovníků zvěřiny. Proto vám přinášíme další zajímavý tip na jeho úpravu. Dobrou chuť! celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: pěkný kanec na jalovčinkách
Ano, opravdu se jim tak říká. Nejde o mladé kravky, ale o plody jalovce, bez kterého se úprava zvěřiny obejde jen velmi zřídka. celý článek
Nebezpečná krása:Štíhlá jako Twiggy, opilá jako Dán
Ani gram tuku navíc, a za odměnu si dát místo dortíku dvě deci merlotu. Nebo taky víc. To zavání velkým průšvihem, jak přiznává autorka tohohle článku. celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: srnčí s exotickým aroma
Šťáva z pomerančů a zvěřina? A proč by ne, nebuďte tak konzervativní. V kuchyni je třeba občas experimentovat, jinak by to byla jedna velká nuda. celý článek
Copak bude mít na sobě Tereza Maxová letos?
Spousta věcí se Tereze Maxové nedá upřít. Třeba že vypadá pořád dobře a že to s dobrodiním myslí fakt vážně. Rok se s rokem sešel a dneska večer v Obecním domě zas ... celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: hřbet z mladého srnce
Možná vám některé recepty připadají náročnější na čas, energii i kuchařské umění, ale dá se to zvládnout. Výsledek za tu námahu stojí. celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: dančí kýta s šípkovou
Známé neřešitelné dilema - divočák se šípkovou, nebo se zelím – řešit nebudeme, my v tom máme jasno. Dančí kýta jedině se šípkovou a se šesti. celý článek
ZVĚŘINOVÝ TÝDEN: jemná křepelčí prsíčka
Následující týden bude ve znamení zvěřiny. A mezi ni řadíme, možná překvapivě, i křepelku. Tak si pochutnejte. celý článek
KÁVOVÝ TÝDEN: sladká tečka na závěr
Tenhle tvarohový dezert dokáže při troše soustředění připravit i průměrně zručný chlap. Nemůže ho totiž připálit v troubě, což je třeba při sledování sportovních ... celý článek
KÁVOVÝ TÝDEN: vepřová panenka polepšeného zloděje
I klasická vepřová panenka může chutnat exoticky, stačí ji jen dochutit ovocem s karamelovým aroma a lahodný zázrak je na světě. celý článek
KÁVOVÝ TÝDEN: smaragdy v podobě nejchutnější
Pracovat s kolumbijskými recepty, a přitom se nezmínit o smaragdech? To by opravdu nešlo. Přinášíme vám proto smaragdy v té nejchutnější podobě. celý článek
Módní finta, jak sbalit anglického džentlmena
Máte-li zálusk na elegána z ostrovů, pak se vylaďte jako lady. Káro v odstínech hnědé a vínové, volné pončo a typická parka, tvíd a manšestr doplněný hrubou kůží a ... celý článek
KÁVOVÝ TÝDEN: krevety trochu jinak
Tygří krevety jsou opravdová lahůdka. A když propojíte několik výrazných chutí, výsledek bude stát za to. celý článek
KÁVOVÝ TÝDEN: don Alfonzo kachny prostě miluje
Dnes si připravíme kachnu podle Alfonze. Nenechte se mýlit, nejde o pana Tau, ale prodavače kokosových ořechů z Panamy. I když kdo ví?!? celý článek