Recept na pohodový víkend: Medová bábovka s jablky
Bábovka, to je naprostá klasika českých kuchyní. V zimě si ji vylepšete medem a jablky. celý článek
Hovězí roláda snadno a rychle
Hovězí roláda nikdy nezklame, notabene když do ní "šoupnete" slaninku. celý článek
Polenta s uzeným sýrem
Italská kukuřičná mouka polenta je dokonalá - je hotová rychle, krásně ladí s různými typy bylinek a zeleniny a ještě k tomu je vcelku dietní! celý článek
Sýr v listovém těstě
Kapka medu a červený ocet dodají zapečenému camembertu ten správný švih. Pokud budete hostit přátele, je tento recept trefa do černého! celý článek
Z Masarykovy kuchyně: Pečená Reneta s koblížky
Jablíčka a pomerančová marmeláda, to je docela odvážná kombinace. Když ale budou k zákusu domácí koblížky, určitě sklidíte úspěch. celý článek
Nebojte se barev! Zjistěte jaký jste typ!
Nepodléhejte panice, že veselá móda má na pár měsíců utrum. Podzim přímo vybízí k oživení šatníku barvami. Dejte vale temným tónům a nakráčejte do ulic zvesela ve ... celý článek
Jednoduchý návod na čokoládové fondue
Fondue nemusí být nutně sýrová či masová záležitost. Čokoládové vám bude určitě taky chutnat! celý článek
Bramborový salát s avokádem
Tahle indická variace na náš klasický vánoční salát se vám možná bude zdát poněkud zvláštní, nicméně vězte, že když ochutnáte, propojení chuti brambor a avokáda se ... celý článek
Pikantní kotletky a brambory na medu
Ač to možná zní trochu neobvykle, příprava brambor na sladko ozvláštní vaši tabuli. A kotletkou, tou přece nikdy nic nezkazíte. celý článek
Efektní a velmi dobrá: Sýrová roláda s mrkví a pórkem
Tímto efektním pokrmem uchvátíte stolovníky hned dvakrát - poprvé vizuálně a hned poté chuťovým zážitkem. celý článek
Kávové mušle s pařížskou šlehačkou
Kvůli těmto mušlím se nemusíte vydávat ke chladícímu boxu do supermarketu nebo dokonce přímo k moři. Bude vám stačit pořídit si potřebné suroviny a pustit se do ... celý článek
Zkuste trochu něco jiného: Houbový závin
Závin nemusí být nutně jen na sladko. V podzimní sezoně se určitě nebojte vyzkoušet ho jak jinak než s houbami. celý článek
Vysoká pekařská: Batátové cupcaky
Cupcaky jsou velmi efektním dezertem, i když je napečete jen z obyčejné mouky a cukru. Neobvyklé batáty, jablečný cider a sladké marshmallow je ovšem rázem povyšují ... celý článek
Naložte si hermelín, je to snadné
Nakládané sýry musí být správně odleželé, aby byl výsledek dokonalý. Naučte se pár kuchařských grifů, které vám pomohou oslnit hosty tím nejlepším nakládaným ... celý článek
I na steaku z krůty si pochutnáte
Krůtí medailonky s brokolicí jsou oproti klasickému bifteku lehké a dobře stravitelné. Jde o výbornou alternativu ke kuřecímu masu. celý článek