Čokoládové brownie s ořechy
Tento recept už potřebuje dotyk zkušenějšího kuchaře. Ale když se zadaří, chuťové pohárky se budou radovat. celý článek
Petrželová polévka s knedlíčky z čerstvého sýra
Polévka je grunt, to věděly už naše babičky. Tahle je ještě k tomu lehoučká. A co pro tentokrát nahradit játrové knedlíčky sýrovými? celý článek
Sušenková buchta: Chutná dětem i dospělým!
Pokud máte rádi sušenky, volba je jasná! celý článek
Vyzkoušejte knedlíky plněné čokoládou
Knedlíky na sladko bývají často nejoblíbenějším jídlem malých strávníků. Zkuste je servírovat při sobotním obědě. celý článek
Nakládání trochu jinak: Zkuste masové koule
Maso se nenakládá jen před grilováním a pečením, můžete si ho klidně nejdřív tepelně upravit a pak naložit. A když se "vynaloží", rovnou si na něm pochutnáte. celý článek
Kdo šetří, má za tři: Pár praktických tipů
Tohle přísloví jistě dobře znáte. A obzvlášť poslední dobou platí. Vždyť náklady za elektřinu, plyn, vodné a stočné jsou každý rok o něco vyšší. Je třeba hledat ... celý článek
Opilé dámičky: Desert doslova k nakousnutí
Dámičky jsou k nakousnutí, jedná se zkrátka o desert ideální k odpolední kávičce. celý článek
Sushi z lososa: Ideální způsob, jak začít s japonskou kuchyní
Jestli se necítíte na "divočiny" z nejrůznějších syrových ryb, vsaďte na lososa. Ten do našich krajin historicky patří a jako začátek je to určitě dobrá volba, jak ... celý článek
Těstoviny s masovou omáčkou
Jednoduché recepty italské kuchyně nikdy nezklamou. Co takhle si tento recept udělat k nedělnímu obědu? celý článek
Velikonoce jinak: Bioberánek
Blíží se velikonoční svátky hýřící barvami a chutěmi jara. Svátky, kdy se schází rodina i s přáteli a společně je oslavují. Přesuňte slavnostní atmosféru ... celý článek
Vaječná tlačenka: Vynikající náhrada té masové
Pokud vám z nějakého důvodu nechutná klasická masová, udělejte si ji z vajec. Ostatně, jsou přeci Velikonoce! celý článek
Znáte velikonoční opilá vejce?
Velikonoce a alkohol k sobě neodmyslitelně patří. Pokud ale i o svátcích odmítáte konzumaci tekutého "špiritu", můžete si svoji dávku splnit jedním či dvěma vejci. celý článek
Velikonoce trochu jinak: Mazanec z remosky
Když si přípravu mazance zjednodušíte použitím remosky, bude hotov raz dva! celý článek
Připravte si ke svátečnímu obědu nadívané kuřátko
Znáte někoho, kdo nemá rád kuřecí maso? Těžko. Bohužel dnes není vůbec jednoduché sehnat kuře s typickou nažloutlou barvou svaloviny a pevnou strukturou. Pečlivě ... celý článek
Koprová omáčka s vařeným hovězím
Kdybychom vybírali nejneoblíbenější jídlo mezi dětmi, "koprovka" by se určitě umístila na čelních pozicích. Na druhou stranu, většina dospělých si na ní pochutná. ... celý článek