Kávové mušle s pařížskou šlehačkou
Kvůli těmto mušlím se nemusíte vydávat ke chladícímu boxu do supermarketu nebo dokonce přímo k moři. Bude vám stačit pořídit si potřebné suroviny a pustit se do ... celý článek
Zkuste trochu něco jiného: Houbový závin
Závin nemusí být nutně jen na sladko. V podzimní sezoně se určitě nebojte vyzkoušet ho jak jinak než s houbami. celý článek
Vysoká pekařská: Batátové cupcaky
Cupcaky jsou velmi efektním dezertem, i když je napečete jen z obyčejné mouky a cukru. Neobvyklé batáty, jablečný cider a sladké marshmallow je ovšem rázem povyšují ... celý článek
Naložte si hermelín, je to snadné
Nakládané sýry musí být správně odleželé, aby byl výsledek dokonalý. Naučte se pár kuchařských grifů, které vám pomohou oslnit hosty tím nejlepším nakládaným ... celý článek
I na steaku z krůty si pochutnáte
Krůtí medailonky s brokolicí jsou oproti klasickému bifteku lehké a dobře stravitelné. Jde o výbornou alternativu ke kuřecímu masu. celý článek
Francouzský dezert: Mille Feuille
Tento dezert pochází z Francie. Základní ingrediencí je listové těsto prokládané krémem z různých přísad, nejčastěji z vanilky nebo pistácií. Dobrůtka se ... celý článek
Tip na víkendovou večeři: Mexický burger
Burgery v poslední době slaví velký boom. Jestli si vždycky se slovem burger vybavíte "tu věc z fast foodu", jste na omylu. Burger může být fakt dobrota. ... celý článek
Už jste zkusili palačinky s melounem, zmrzlinou a šlehačkou?
Když se do palačinek normálně dávají jahody a broskve, proč by se to nemohlo zkusit i s melouny? Svěžest bude zaručena! celý článek
Pikantní grilované papriky: Ideální do chladných dnů
Grilovaná zelenina je opravdu výborná. A také zdravá. Nezkazte ji proto výběrem oleje, nejlepší volbou je panenský olivový. celý článek
Rafinovaná špenátová palačinka
Špenátu není nikdy dost, to věděl už Pepek námořník. celý článek
Čokoládové brownie s ořechy
Tento recept už potřebuje dotyk zkušenějšího kuchaře. Ale když se zadaří, chuťové pohárky se budou radovat. celý článek
Petrželová polévka s knedlíčky z čerstvého sýra
Polévka je grunt, to věděly už naše babičky. Tahle je ještě k tomu lehoučká. A co pro tentokrát nahradit játrové knedlíčky sýrovými? celý článek
Sušenková buchta: Chutná dětem i dospělým!
Pokud máte rádi sušenky, volba je jasná! celý článek
Vyzkoušejte knedlíky plněné čokoládou
Knedlíky na sladko bývají často nejoblíbenějším jídlem malých strávníků. Zkuste je servírovat při sobotním obědě. celý článek
Nakládání trochu jinak: Zkuste masové koule
Maso se nenakládá jen před grilováním a pečením, můžete si ho klidně nejdřív tepelně upravit a pak naložit. A když se "vynaloží", rovnou si na něm pochutnáte. celý článek