VEGETARIÁNSKÝ TÝDEN: dýňové rizoto s lanýžovým olejem
Lehké rizoto té nejvybranější chuti podle šéfkuchaře restaurace Ambroisie prostě musíte ochutnat, ten zážitek stojí za to. V rámci právě probíhajícího Vegetfestu ... celý článek
VEGETARIÁNSKÝ TÝDEN: výborné pikantní kornoutky
Ostré jako břitva, a přitom velmi chutné! Tak bychom mohli charakterizovat kornoutky z jednoduchého těsta naplněné pikantní bramborovou směsí. Pochutnáte si na nich ... celý článek
VEGETARIÁNSKÝ TÝDEN: kozí sýr s fenyklovým pyré
Možná vám kozí sýr příliš nevoní a fenykl je na vás zase příliš aromatický, ale když ty chutě spojíte s chutí jedlých kaštanů, budete více než příjemně překvapeni. ... celý článek
VEGETARIÁNSKÝ TÝDEN: plněné žampiony zapečené gorgonzolou
Ochutnejte vynikající předkrm, který servírují v rámci festivalu Vegetfest v restauraci Ambroisie. Je to opravdová lahůdka. celý článek
TÝDEN KRKONOŠSKÉ KUCHYNĚ: koláč z brambor
Sladké koláče z bramborového těsta jsou krkonošskou specialitou, kterou stojí za to ochutnat. celý článek
TÝDEN KRKONOŠSKÉ KUCHYNĚ: a zase to zelí
Když k vám přijedou na návštěvu všichni zmlsaní příbuzní, poctěte je krkonošskou klasikou. Kuřecí stehýnko s bramborovým knedlíkem a červeným zelím jim musí chutnat. celý článek
TÝDEN KRKONOŠSKÉ KUCHYNĚ: zelníky chutnají víc než skvěle
V Krkonoších se tradičně vaří ze zelí, hub, brambor, švestek, máku a jablek. A ačkoli to vypadá jako hodně jednoduchá kuchyně, je vynikající. celý článek
TÝDEN KRKONOŠSKÉ KUCHYNĚ: potrhaná dobrota
Tenhle moučník nijak vábně nevypadá, ale chuťově je naprosto skvělý. Vyzkoušejte! celý článek
Plesová sezona: je na řadě velká večerní
A jsme zase na plese. Pro tentokrát nebudeme vymýšlet žádné extravagance a vybereme si rovnou velkou večerní toaletu. Takovou, ve které se budeme cítit sexy, a ... celý článek
TÝDEN KRKONOŠSKÉ KUCHYNĚ: houbový kuba k horám patří
Když je dobrá sezona, v krkonošských lesích můžete o houby zakopávat. A když je poněkud slabší, můžete sáhnout do zásob z předešlých let. celý článek
TÝDEN KRKONOŠSKÉ KUCHYNĚ: ochutnejte "blbouny"
Ke Krkonošům patří borůvky. A k borůvkám kynuté knedlíky. U Krakonoše jim říkají blbouny, tak si na nich pochutnejte. celý článek
Plesová sezóna:trocha extravagance neuškodí
Jdeme na to tak trochu od lesa. Všimly jste si? Nejdříve jsme se vám pokusili představit trendy doplňky vhodné pro společenský večer, dneska se chceme podívat na ... celý článek
TÝDEN KRKONOŠSKÉ KUCHYNĚ: kyselo je zkrátka kyselo
Kdo nikdy neochutnal pravé krkonošské kyselo, neví, jak skvěle chutná zelí. Tady není třeba žádný komentář. celý článek
SÝROVÝ TÝDEN: sladká tečka na závěr
Kouskům minimozzarelly se lidově přezdívá třešinky. Nabízíme vám recept, který je jakousi třešničkou na dortu a stylově uzavírá náš sýrový týden. celý článek
SÝROVÝ TÝDEN: plísňový sýr s brusinkami
Plísně v bytě nesnášíme, ale na sýrech je milujeme. Vyzkoušejte jednoduchou kombinaci s kuřecím masem a listovým špenátem. celý článek