

Kuřátko s nádivkou pro sváteční dny
Ať už si kuře naplánujete na neděli, nebo na některý sváteční den, neuděláte chybu. Autorka receptu prozrazuje, jak na tu potvoru nádivku, aby neměla chybu. celý článek
Ať už si kuře naplánujete na neděli, nebo na některý sváteční den, neuděláte chybu. Autorka receptu prozrazuje, jak na tu potvoru nádivku, aby neměla chybu. celý článek
Salát se tak jmenuje proto, že ho poprvé připravil už roku 1893 vrchní číšník newyorského hotelu Waldorf Astoria. Recept má dneska hodně variant, tak zkuste tuhle ... celý článek
Ačkoliv tenhle burger vypadá podle fotografie spíš na něco podobného gyrosu, vězte, že si na něm pochutnáte mnohem víc než na jeho slavném bráchovi z fast foodu. celý článek
Panenka je tak jemné masíčko, že s ním skoro nic nezkazíte. Zkuste ho v kombinaci s čerstvým ovocem. Místo švestek můžou být i blumy. celý článek
I s příchodem podzimu se mohou do našeho zorného pole dostávat nádivky. Zkuste je pro tentokrát udělat z hub! celý článek
K večeři může být sladká chuť a nová varianta starých dobrých lívanců. Potřebujete už jen koupit banány. celý článek
Rajská jablíčka do tradiční české kuchyně prostě patří. Nejlépe chutnají ta čerstvě utržená ze zahrádky, ale ne každý má k dispozici pozemek. Keříčkovým rajčatům ... celý článek
Brambory jsou v řecké kuchyni častou ingrediencí. Pokud nemáte chuť na musaku, kde jsou ještě doplněny mletým masem a lilkem, vyzkoušejte je samotné. celý článek
Máte rádi rybíz a libujete si v experimentech? Pak musíte vyzkoušet tento dortík! celý článek
Bylinkovou zahrádku má dneska kdekdo, často na balkoně nebo jen tak, za oknem. Není totiž nic lahodnějšího než ochutit si jídlo čerstvě nasekanou pažitkou, ... celý článek
Meruňky jsou všude, kam se podíváme, až vás začne nudit z nich připravovat ovocné knedlíky, zkuste tuhle dobrotu. celý článek
Tahle dobrota se k nám připlavila po vodě a pište si, že vám kombinace višní a kávičky bude tuze chutnat! celý článek
Když se řekne obložená bageta nebo hamburger, spousta propagátorů zdravého stravování se v duchu ušklíbne. Proč ale rychlé občerstvení zatracovat? Existuje ... celý článek
Kapřík, to je v podstatě naše národní ryba, tak proč si na něj vzpomenout jen na Štědrý den? Vyzkoušejte řízky z kapra po staroměstsku - s ořechy a uzeným. celý článek
Kdy jindy začít vyvářet a péct s ovocem než v rozjetém létě? Na začátek si zkuste jednodušší recept na třešňové řezy. celý článek