

Ideální podzimní jídlo: Karbanátky se šunkou nebo uzeným
Tohle asi bude chutnat každému, protože nám smažené "karboše" připomenou, co určitě vařila máma nebo babička. A fakt jsou pořád dobré. celý článek
Tohle asi bude chutnat každému, protože nám smažené "karboše" připomenou, co určitě vařila máma nebo babička. A fakt jsou pořád dobré. celý článek
Španělská kuchyně je mimořádně inspirativní. Pojďte se s námi naučit připravovat chuťovky zvané tapas i národní klasiku v podobě legendární paelly či nakládaného ... celý článek
Komerční sdělení - Asijská kuchyně zažívá obrovský boom. Není divu: je barevná, voňavá, svěží a mimořádně chutná. Buďte moderní a naučte se připravovat pár ... celý článek
Švestkový dezert musíte určitě vyzkoušet! celý článek
Chystáte oslavu narozenin, nebo chcete dětem zpříjemnit konec prázdnin, či vás čeká firemní večírek? Na každou takovou příležitost se hodí rozkošné švédské dortíky, ... celý článek
Tak tímhle receptem potěšíte nejednoho fanouška pohádek. A bez obav, tyhle muchomůrky můžete v klidu sníst. celý článek
Pěkně ostré cibulky se vám určitě budou hodit jako odlehčená varianta na večerní mlsání u dobrého drinku. celý článek
Není divu, že domovem "matky mezi studenými polévkami", gazpachem, je právě slunné Španělsko. Kde jinde než v zemi, kde v létě teploty tradičně přesahují čtyřicet ... celý článek
Všichni známe klasický drobenkový koláč přes celý plech. Proč nás ale nikdy nenapadlo udělat si malé jednotlivé koláčky? celý článek
Losos se už nadobro vrátil do českých kuchyní. Zkuste ho tentokrát nadívaného, uvidíte, že to vaši strávníci ocení. celý článek
Až už nebudete vědět, co s množstvím rybízu, který se vám urodil, tak zkuste tento náš netradiční recept. celý článek
Ano, i mateřídouška se dá použít jako koření. A jak je vynikající! celý článek
Grilování a pivo k sobě pasují jako párek s rohlíkem, když jako další ingredience přihodíte hermelín, dijonskou hořčici a karamelizovanou cibulku, máte hned krmi na ... celý článek
Neodolatelný čokoládový dort s meruňkovou marmeládou je jedním ze symbolů Vídně. Autorem receptu je Franz Sacher, jeho syn pak původní recepturu vylepšil ... celý článek
Street Food je fenomén a vietnamská pouliční kuchyně proslulá. Pronikněte do jejích tajů s námi... celý článek