RUSKÝ TÝDEN: telecí Stroganoff
Kousky hovězího nebo ještě lépe telecího masa s cibulí, houbami a kyselou okurkou jsou ruským národním jídlem. Nakyslá smetanová omáčka samozřejmě nesmí chybět. celý článek
Kousky hovězího nebo ještě lépe telecího masa s cibulí, houbami a kyselou okurkou jsou ruským národním jídlem. Nakyslá smetanová omáčka samozřejmě nesmí chybět. celý článek
Co by to bylo za ruský týden, kdyby chyběla vejce s bramborovým salátem a majonézou? celý článek
Nenechte se ošálit. I pod drsnou slupkou se skrývají neuvěřitelné dobroty. celý článek
Rusové si potrpí na hutné polévky. Zeleninový boršč, pokud se dobře připraví, vás nejen úžasně zasytí, ale především chuťově maximálně uspokojí. celý článek
Kaviár jako úžasná specialita ruské kuchyně nemůže v našem týdenním menu chybět. Nejdražší pravý černý kaviár se dělá z jiker jesetera, levnější červený z jiker ... celý článek
Nezapomeňte na zeleninový salát, dnešní špízy z mletého masa postrádají napíchnutou zeleninu, tak si ji dopřejte sólo. celý článek
Snad nás nebudete proklínat, že po houbách nabízíme další lahůdku, kterou ovšem každý nemusí. Rybí maso je velmi zdravé, a to grilované především. celý článek
Tyhle špízy osloví především houbaře. Ti ostatní, kteří mají s houbami na talíři problém, můžou hlívu vyměnit za nějakou dobrou zeleninu. celý článek
Špízy můžete i osmažit. Důležité je, aby maso zůstalo křehké a šťavnaté. celý článek
Zbojnické špízy jsou atypické marinádou, ve které je maso naložené. A tím pádem i velmi pikantní. celý článek
Náš zdravý bezmasý týden uzavíráme obědem s vysokým obsahem železa. Tak si ho vychutnejte. celý článek
Ananas je dietní. A upečený s malinami je opravdu luxusní. celý článek
Výborný lehký dezert můžete právě teď ochutnat v restauraci St. Havel. A dejte si k němu kávu, podpoříte senzační chuť kávové zmrzliny. celý článek
Lehké rizoto té nejvybranější chuti podle šéfkuchaře restaurace Ambroisie prostě musíte ochutnat, ten zážitek stojí za to. V rámci právě probíhajícího Vegetfestu ... celý článek
Ostré jako břitva, a přitom velmi chutné! Tak bychom mohli charakterizovat kornoutky z jednoduchého těsta naplněné pikantní bramborovou směsí. Pochutnáte si na nich ... celý článek