Bezmasý týden: Zapečený kozí sýr na salátu z červené řepy s omáčkou z octa balsamico
Neobávejte se odvážné kombinace balsamica s kozím sýrem a červenou řepou. Spojení těchto ingrediencí vás překvapí svou jemností. celý článek
Neobávejte se odvážné kombinace balsamica s kozím sýrem a červenou řepou. Spojení těchto ingrediencí vás překvapí svou jemností. celý článek
Terinka nemusí být jen z divočáka nebo husích jater. Ochutnejte jarní odlehčenou variantu, v níž je hlavní surovinou sýr a kterou okouzlíte své strávníky. celý článek
Plísňový sýr naložený v oleji, bylinkách a feferonkách, to je hospodská klasika, která (téměř) nikdy nezklame. Proč si ji ale nezkusit udělat doma? celý článek
U tohoto nočku se určitě nebudete u stolu přít, jestli je to opravdu noček, nebo jen knedlík jako ve filmové komedii Pelíšky. Je totiž ze smetany. celý článek
Pusťte z hlavy představu klasického českého rizota s hráškem a sterilovanou zeleninou. Tenhle pokrm se mu ani v nejmenším nepodobá, nicméně v chuti jej snadno ... celý článek
Do jarní nádivky rozhodně patří mladé kopřivy. Letos zaručeně budou, vždyť Velikonoce jsou až v dubnu! celý článek
Velikonoční beránek je symbolem českých Velikonoc. Pořiďte si něco nového na sebe, aby vás nepokakal. celý článek
Co by to bylo za svátky bez jehněčího? Tenhle jednoduchý recept je zárukou úspěchu. celý článek
Pečeně s nádivkou vám bude chutnat vždycky, nejen na Velikonoce. Ale je fakt, že tyhle svátky se bez nádivky neobejdou. celý článek
Sladkému pokušení v podobě kynutého věnce jen velmi těžko odoláte. A proč byste vlastně měli? celý článek
Velikonoční vajíčkový hřbet vypadá na talíři exkluzivně a ještě lépe chutná. A přitom je jeho příprava relativně jednoduchá... celý článek
Nádivka z uzeného a králičího masa se neobejde bez kopřiv. A Velikonoce zase bez nádivky. celý článek
Přestože je Boží hod a Velikonoční pondělí poměrně daleko, můžete už teď přemýšlet, jaké dobroty vašim blízkým připravíte. Bez vajíček by to nešlo. celý článek
Tradiční pokrm z kynutého těsta plněného masem, vejci, bramborami nebo třeba zelím či tvarohem. Variant je bezpočet a všechny jsou vynikající. celý článek
Ruská kuchyně má svůj původ v obyčejné stravě chudých rolníků, kteří jedli především brambory, kapustu, okurky, cibuli, houby a chleba. A taky pohanku. celý článek