Měly úspěšné muže, ale zbyly jim oči pro pláč

Zábava 11. června 2012

Eva Rathová, Mirka Čejková, Linda Vágnerová aneb nikdy nevíte, kdy vám manžela odvedou v poutech.

Provdat se za nadějného muže s perspektivní budoucností, jehož kariéra od samého počátku stoupá strmě vzhůru? Sen mnoha žen a taky jejich maminek.

Jenže ona to nemusí být vždycky výhra. Peníze a prestižní postavení totiž bohužel nejsou garancí ryzího charakteru.

Promiň, já neRath...

Evě Rathové pohledného ambiciózního lékaře Davida řada žen záviděla. Dotáhl to na funkci prezidenta České lékařské komory a posléze na ministra zdravotnictví. Samotné manželství mělo do spokojeného svazku z pohádky daleko. David Rath se v posledních deseti letech chodil domů v podstatě jen najíst a osprchovat. Většinu volného času trávil o kilometr dále, u milenky Renaty Horké, kterou se nechal doprovázet i na společenské akce.

Kořeny jeho veřejně známé nevěry údajně sahají do doby, kdy Eva několikrát přišla o miminko, a David Rath se obával, že mu neporodí syna. Na radu svého tatínka si proto našel milenku, která mu ho porodila. O rok později se dočkala zdravého chlapečka i Eva, ale to už bylo pozdě. Milenka zaujala v Rathově životě neochvějné postavení.

Nyní je David Rath v nouzi a o reprezentativní Renatě není vidu ani slechu. Na pomoc přispěchala věrná Eva, zákonná manželka. Do vězení mu poslala rádio a zabojovala o jeho přeložení z Litoměřic do Prahy, aby ho mohla snáze navštěvovat. Jak dlouho na něho bude čekat? I po dlouhých létech podvádění v ní má David Rath oporu, jakou nenachází nikde jinde. Zaslouží si to vůbec?

rath

Ratha proslavila silná gesta.

zdroj: Isifa.com
horká

Kromě manželství vedl Rath paralelní vztah s Renatou Horkou.

zdroj: Isifa.com

Mříže chránily lásku...

Nelehký osud potkal i moderátorku Mirku Čejkovou, která na dobře situovaného fotbalového manažera Marka Víta čekala téměř čtyři roky. Ve vězení, kam byl poslán za zpronevěru, se za něho dokonce provdala a pravidelně ho navštěvovala. Dvakrát do měsíce jí bylo dovoleno přespat s ním v hotelu a pokoušet se o miminko, které ale nakonec nepřišlo.

Vězeňské překážky lásku Čejkové nezlomily, spíše naopak. Zdá se, jako by vztah klapal mnohem lépe, když byl Marek Vít za mřížemi. Po jeho návratu vzalo manželství rychlý konec... a špínu na sebe bývalí partneři sypou dodnes.

čejková vít

Taková to byla láska, co vězeňské zdi přenášela.

zdroj: Isifa.com
čejková

Mirku Čejkovou už Marek Vít nezajímá.

zdroj: Isifa.com

Ale neuchránily...

Členka sboru Bambini di Praga Linda Vágnerová vzhlížela ke sbormistrovi Bohumilu Kulínskému od mládí. V šestnácti letech s ním začala chodit a později si ho vzala za manžela.

Zkušený a úspěšný muž z respektované hudební rodiny, vystupující se sborem po celém světě, byl pro hudbu milující Lindu ideální partií... až do chvíle, kdy byl zatčen pro sexuální zneužívání nezletilých dívek.

„Obětoval sboru celý život a takhle se to proti němu obrátilo. Česká republika zřejmě přijde o nejlepšího sbormistra dětského sboru,“ lkala do novin Linda na jeho obranu. Ve vazbě ho mohla navštěvovat jednou za čtrnáct dní a nevynechala jedinou příležitost. Aféru ale nakonec neustála - rok poté už čekala dítě se zpěvákem Michalem Hrůzou.

Dojemné dopisy z vazby adresované manželce však Kulínský zvěčnil ve vzpomínkové knize Volný pád - důkaz lásky až za zdi věznice tak nebude vymazán z veřejné paměti.

kulínský vágnerová

Na Bohumila Kulínského jeho partnerka po propuštění už nečekala.

zdroj: Isifa.com