Nesnesitelní sousedé, co byste nejradši vystěhovali

Zábava 15. 8. 2013
Témata

bydlení doma soused

Jsou věci, na které nemáme vliv. Stejně jako si nevybíráme rodiče, neovlivníme ani to, kdo se nastěhuje do vedlejšího bytu nebo domku. Někdy se s příchodem nového souseda nese i nové přátelství, o jiných člověk vůbec neví. Pak jsou ovšem takoví, kteří o sobě dávají vědět přes míru.

8. A další...

sousedi 8
zdroj: www.thinkstock.cz

Výše uvedený výčet je jen drobným seznámkem, který by se dal dlouho rozšiřovat. Kde je třeba mnohočetná rodina s věčně vřískajícím a dupajícím stádem malých nosorožců, kteří, když povyrostou, začnou doma dělat mejdany a klid (možná) bude až v jejich dospělosti, kdy už vám to ale pravděpodobně bude jedno?

Nebo sběratelé všeho, co najdou, bez ohledu na tvar, velikost nebo odér? Chybí alkoholik vrávoravě shánějící po nocích hlt nějakého „šláftruňku“.

Milovník grilování, který dýmem z dřevěného uhlí na terase paneláku spolehlivě vykouří všechny sousedy ve směru větru. Žádným požehnáním není ani celebrita v domě, zvláště pak nějaká oblíbená bulvárem – otevřít kontejner a najít tam číhajícího paparazziho, to je na infarkt. Naštěstí naprostá většina domů i domků žije poklidně, bez extrémních sousedů.

Anebo ne? Jaké zkušenosti máte vy?