Máte děti? Vezměte je na výlet, klidně po Evropě

Zábava 4. 6. 2014
Témata

děti výlet tipy

Počasí už je zralé na výlety a vy jistě potřebujete nějak zabavit ratolesti. Ať jste rodiče, prarodiče, nebo třeba tetičky a strýčkové, za tyhle víkendové cesty vám drobotina bude líbat ruce. A vám se budou líbit taky!

3. Jižní Rakousko: relax pro rodiče

výlet

Jestli máte pocit, že si konečně zasloužíte pořádný oddych, potřebujete, aby děti o víkendu zabavil někdo jiný, zvlášť ty malé. V tom případě nelitujte peněz na ubytování v hotelu v lázeňském městě Bad Tatzmannsdorf, 115 kilometrů pod Vídní.

Děti tady mají nejen několik hřišť a heren a vlastní aquapark a kino, ale taky stáje s lipicány a rozkošnými minikoníčky. A hlavně celodenní hlídání chůvami a vedoucími, kteří jim zajistí nejen papání a spaní ve správnou chvíli, ale taky zábavu, při které jim rodiče nebudou chybět. Opatrují tady děti už od půl roku, takže si maminka s tatínkem konečně můžou dojít společně do bazénu. V ceně je půjčení dětského kočárku, župánku, elektronické chůvičky, stejně jako dětská kaše, mléko a výživa po celý den. Pro starší se denně vaří dětské menu, ty ještě starší zabaví trénink golfu, tenisu nebo jízdy na koni.