Máte děti? Vezměte je na výlet, klidně po Evropě

Zábava 4. 6. 2014
Témata

děti výlet tipy

Počasí už je zralé na výlety a vy jistě potřebujete nějak zabavit ratolesti. Ať jste rodiče, prarodiče, nebo třeba tetičky a strýčkové, za tyhle víkendové cesty vám drobotina bude líbat ruce. A vám se budou líbit taky!

4. Berlín: do tropů pod stan

výlet

Zábavu pro všechny věkové kategorie nabízí největší tropické letovisko v Evropě v obci Krausnick, 60 kilometrů pod Berlínem. Celý rok je tady 26 stupňů, najdete tu v největší hale světa největší vnitřní deštný prales na světě a nejvyšší tobogan v Německu. Taky padesát tisíc rostlin, lagunu, podzemní vodní skluzavku, moře se sněhově bílou pláží, palmami a stovkami lehátek.

Kdyby už náhodou děti nebavilo koupání, jsou tady místa s hračkami, motokáry nebo lezecká stěna, a večer pro rodiče revuální programy. Dospělí mají vstup za 36 eur, děti za 28,50, do pěti let zdarma. Když tady přenocujete, vstupy jsou v ceně, ve stanu přímo u vody bydlí rodina od 200 eur za noc. Zdarma je parkoviště nebo doprava od nádraží. Bydlet můžete i v nedalekém kempu. Pokud slaví vaše dítě v den návštěvy narozeniny, má vstup zdarma, nezapomeňte si ale vzít doklad, který to potvrzuje.