Zapečené brambory s krůtím masem v remosce
Pro ty, kdo nejsou úplnými příznivci ryb, máme tip - zkuste remosku naplnit krůtím masem. celý článek
Pro ty, kdo nejsou úplnými příznivci ryb, máme tip - zkuste remosku naplnit krůtím masem. celý článek
Pozor, pozor, i když se tento recept jeví jako vegetariánský, přijdou si v něm na své milovníci masa. A vězte, že ač se to tak nemusí zdát, brambůrka vás pěkně ... celý článek
Tahle indická variace na náš klasický vánoční salát se vám možná bude zdát poněkud zvláštní, nicméně vězte, že když ochutnáte, propojení chuti brambor a avokáda se ... celý článek
Ač to možná zní trochu neobvykle, příprava brambor na sladko ozvláštní vaši tabuli. A kotletkou, tou přece nikdy nic nezkazíte. celý článek
Brambory jsou v řecké kuchyni častou ingrediencí. Pokud nemáte chuť na musaku, kde jsou ještě doplněny mletým masem a lilkem, vyzkoušejte je samotné. celý článek
Je tak příjemné si večer v klidu sednout k oblíbené knížce nebo seriálu a u toho si dávat do pusy něco dobrého. Tyhle tradiční paštičky jsou lepší než kupované ... celý článek
Libeček krásně voní a bramboračku příjemně ozvláštní. celý článek
Když jsme přemýšleli, jakou přílohu bychom vám doporučili k masu v trojobalu, volba padla na bramborový salát. Ne ovšem na jen tak ledajaký! Přidejte do něj ... celý článek
Je tu další variace na náš klasický vánoční bramborový salát. Tento má výhodu, že je díky absenci majonézy vhodný i do letních měsíců. celý článek
Brambory jsou v Indii oblíbenou ingrediencí, stejně jako špenát a voňavé koření. Třeba takový kardamom. Už jste ho někdy ochutnali? celý článek
Pokud zrovna neplánujete vyrazit na sobotní oběd do restaurace, neměli byste chuť vyzkoušet něco trošku exotičtějšího? celý článek
Co takhle vyzkoušet si tuhle pivní klasiku tentokrát v bezmasé podobě? celý článek