Toužíte po zhubnutí? Teď je ta pravá chvíle!
Pokud si chcete dát do pořádku rozkolísané sebevědomí, které plyne z pohledu na vaše příliš zaoblené křivky, nastává podle kalendáře právě teď ten nejlepší čas. celý článek
Výpis článků ze zdroje: Vlasta.cz
Pokud si chcete dát do pořádku rozkolísané sebevědomí, které plyne z pohledu na vaše příliš zaoblené křivky, nastává podle kalendáře právě teď ten nejlepší čas. celý článek
Nádivka z uzeného a králičího masa se neobejde bez kopřiv. A Velikonoce zase bez nádivky. celý článek
Budete slavit Velikonoce? A budete zdobit vajíčka? Jestli odpověď na obě otázky zněla ano, pak můžete směle soutěžit o nejhezčí kraslici 2013. celý článek
Je libo mysteriózní thriller pro silné nervy či snad raději spirituální bestseller pro potěchu duše? Můžeme ale nabídnout i další z příběhů série Nevinných lží o ... celý článek
Přestože je Boží hod a Velikonoční pondělí poměrně daleko, můžete už teď přemýšlet, jaké dobroty vašim blízkým připravíte. Bez vajíček by to nešlo. celý článek
Tradiční pokrm z kynutého těsta plněného masem, vejci, bramborami nebo třeba zelím či tvarohem. Variant je bezpočet a všechny jsou vynikající. celý článek
Voda je nezbytnou součástí lidského těla i každého dne lidského života. Máme štěstí, že v Česku je to součást do velké míry samozřejmá. Možná i proto si ne vždy ... celý článek
Ruská kuchyně má svůj původ v obyčejné stravě chudých rolníků, kteří jedli především brambory, kapustu, okurky, cibuli, houby a chleba. A taky pohanku. celý článek
Dobře, ne vizážisty, ale arboristy, ale to je u stromů něco podobného. Jestli jste ještě neslyšeli o soutěži Strom roku, je to divné, protože se pořádá už ... celý článek
22. březen je od roku 1993 pod záštitou OSN vážně svátkem vody. Samozřejmě jde především o vodu pro rozvojové země, v nichž miliony lidí nemají k čisté vodě vůbec ... celý článek
Možná to tak všude nevypadá, ale je to tak, jaro je tady! Otevírají se hrady, řeky, vinné sklípky... a taky ústřice. Tak neváhejte a vstupte. celý článek
Kousky hovězího nebo ještě lépe telecího masa s cibulí, houbami a kyselou okurkou jsou ruským národním jídlem. Nakyslá smetanová omáčka samozřejmě nesmí chybět. celý článek
Každoročně je to největší událost roku, a to nejen pro Nizozemce, kde gigantický park stojí, ale pro celou Evropu. Keukenhof, to jsou totiž miliony rostlin ... celý článek
Odpověď je jednoduchá: spěje, doufejme, tam, kde si lidé pomáhají. A v rámci toho může i bezdomovec, respektive prodejce časopisu Nový prostor, pracovat s luxusními ... celý článek
Co by to bylo za ruský týden, kdyby chyběla vejce s bramborovým salátem a majonézou? celý článek