Palačinky se šodó a jahodami
Tentokrát jsme se přesunuli na jih Evropy k našim chorvatským přátelům, abychom si vychutnali jejich pestrou kuchyni, které vévodí ryby, plody moře a jehněčí a ... celý článek
Upečte si králíka!
Pozvěte příbuzné na marinovaného králíka s bramborovým knedlíkem. Určitě nebudou šetřit chválou. celý článek
Vyzkoušejte hrudky z irské whisky
Chuť irské whisky přímo vybízí k tomu z ní vytvořit nějaký lahodný dezert, co říkáte? celý článek
Sladká předehra se na Valentýna šikne
Vykašlete se pro jednou na dietu a oslaďte si život. Když nic jiného, miláček to jistě ocení. Lehce nabytých kalorií se hravě zbavíte při vášnivé noci. celý článek
Oslaďte si život sýrem
I sladkosti mohou obsahovat sýr, třeba cottage je na pečení víc než ideální. celý článek
Odlehčete svému břichu polentovými dortíky
Klasické chlebíčky jsou zbytečně nezdravé. Pohostěte svou rodinu a přátele ve sváteční dny něčím dobrým, ale i zdravým! celý článek
Malé, černé, nadčasové, univerzální
Bez nich by byl módní svět mnohem chudší. Tmavé koktejlky po kolena, takzvané malé černé, patří už téměř sto let k základům ženské garderoby. celý článek
Dcera a vítr v mé šatně
Pokud máte doma dceru, možná tušíte, čeho se titulek týká. A pokud máte doma dceru a titulek vás nikam nenavedl, pak vám tiše závidím. celý článek
Tvarohové řezy se švestkami: Snadný a rychlý recept, který voní podzimem
Švestkový dezert musíte určitě vyzkoušet! celý článek
Muchomůrky: Udělají radost dětem a chutnají i dospělým
Tak tímhle receptem potěšíte nejednoho fanouška pohádek. A bez obav, tyhle muchomůrky můžete v klidu sníst. celý článek
Zavařte si vlastní pikantní cibulky
Pěkně ostré cibulky se vám určitě budou hodit jako odlehčená varianta na večerní mlsání u dobrého drinku. celý článek
Chlazená zeleninová polévka: Ideální do letního počasí
Není divu, že domovem "matky mezi studenými polévkami", gazpachem, je právě slunné Španělsko. Kde jinde než v zemi, kde v létě teploty tradičně přesahují čtyřicet ... celý článek
Ze zahrádky a lesa: Drobenkové koláče
Všichni známe klasický drobenkový koláč přes celý plech. Proč nás ale nikdy nenapadlo udělat si malé jednotlivé koláčky? celý článek
Rybí a mořský týden: Nadívané lososové filé
Losos se už nadobro vrátil do českých kuchyní. Zkuste ho tentokrát nadívaného, uvidíte, že to vaši strávníci ocení. celý článek
To musíte vyzkoušet! Grilovaný lilek s mateřídouškou
Ano, i mateřídouška se dá použít jako koření. A jak je vynikající! celý článek