Odlehčete svému břichu polentovými dortíky
Klasické chlebíčky jsou zbytečně nezdravé. Pohostěte svou rodinu a přátele ve sváteční dny něčím dobrým, ale i zdravým! celý článek
Malé, černé, nadčasové, univerzální
Bez nich by byl módní svět mnohem chudší. Tmavé koktejlky po kolena, takzvané malé černé, patří už téměř sto let k základům ženské garderoby. celý článek
Dcera a vítr v mé šatně
Pokud máte doma dceru, možná tušíte, čeho se titulek týká. A pokud máte doma dceru a titulek vás nikam nenavedl, pak vám tiše závidím. celý článek
Tvarohové řezy se švestkami: Snadný a rychlý recept, který voní podzimem
Švestkový dezert musíte určitě vyzkoušet! celý článek
Muchomůrky: Udělají radost dětem a chutnají i dospělým
Tak tímhle receptem potěšíte nejednoho fanouška pohádek. A bez obav, tyhle muchomůrky můžete v klidu sníst. celý článek
Zavařte si vlastní pikantní cibulky
Pěkně ostré cibulky se vám určitě budou hodit jako odlehčená varianta na večerní mlsání u dobrého drinku. celý článek
Chlazená zeleninová polévka: Ideální do letního počasí
Není divu, že domovem "matky mezi studenými polévkami", gazpachem, je právě slunné Španělsko. Kde jinde než v zemi, kde v létě teploty tradičně přesahují čtyřicet ... celý článek
Ze zahrádky a lesa: Drobenkové koláče
Všichni známe klasický drobenkový koláč přes celý plech. Proč nás ale nikdy nenapadlo udělat si malé jednotlivé koláčky? celý článek
Rybí a mořský týden: Nadívané lososové filé
Losos se už nadobro vrátil do českých kuchyní. Zkuste ho tentokrát nadívaného, uvidíte, že to vaši strávníci ocení. celý článek
To musíte vyzkoušet! Grilovaný lilek s mateřídouškou
Ano, i mateřídouška se dá použít jako koření. A jak je vynikající! celý článek
Tip na víkendovou večeři: Grilovaný hermelín s dijonskou hořčicí na pivě
Grilování a pivo k sobě pasují jako párek s rohlíkem, když jako další ingredience přihodíte hermelín, dijonskou hořčici a karamelizovanou cibulku, máte hned krmi na ... celý článek
Vyzkoušejte: Hovězí vývar s kotrčem
Víte, co je to kotrč? Jasně, sice to trochu evokuje něco mezi kostrčí a chatrčí (?), nicméně kotrč kadeřavý je mohutná houba, která nejčastěji roste na kořenech ... celý článek
Zpříjemněte si víkend vlastnoručně upečeným Sacher dortem!
Neodolatelný čokoládový dort s meruňkovou marmeládou je jedním ze symbolů Vídně. Autorem receptu je Franz Sacher, jeho syn pak původní recepturu vylepšil ... celý článek
Rychlé indické kuře se špenátem a rajčaty
Přemýšlíte, co dnes uvařit? Co takhle vyzkoušet tento recept s dálnovýchodním šmrncem? celý článek
Dáma Punčochatá
Kopírují každičkou křivku našich chodidel, lýtek, stehen... Máme s nimi až intimní poměr. Takže jakou punčošku na nožku? celý článek